HBO u novom teaseru konačno otkrio datum emitiranja zadnje sezone ‘Igre prijestolja’

Nakon već objavljenih teasera na kojima se uzaludno čekala objava datuma početka posljednje sezone ‘Igra prijestolja’, HBO je novim uratkom konačno odagnao iščekivanje.

  • 3
    Shares
Jon Snow, Sansa i Arya, isječak iz teasera za posljednju sezonu serije ‘Igra prijestolja’ (izvor: YouTube)

Prva epizoda posljednje sezone ‘Igre prijestolje’ premijerno će se emitirati na HBO-u 14. travnja, otkrili su iz HBO-a u novom teaseru serije službeno objavljenom jučer, 13. siječnja.

Teaser kratko prikazuje kako se Jon, Arya i Sansa, okupljaju u obiteljskoj kripti Winterfella, prolaze pored grobova svojih predaka da bi naposljetku došli i do vlastitih.

Podsjećamo, u posljednjoj, osmoj sezoni očekuje nas tek osam umjesto dosadašnjih deset epizoda, no svaka bi epizoda trebala trajati poput cjelovečernjeg filma, dakle oko 90 minuta. Rasplet posljednje sezone čuva se kao zmija noge, naročito što je radnja serije već debelo odmakla od knjiga Georgea Martina, no znamo da Daenerys konačno stiže do Winterfalla gdje će joj Sansa predati vlast nad zamakom Starkovih, a isto tako već se naveliko priča i o nečemu što bi trebala biti “najveća bitka u povijesti televizije” koja će otkinuti čitavu jednu epizodu.

Pogledajte novi službeni teaser za posljednju sezonu ‘Igre prijestolja’.

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X