White Lies objavili spot za pjesmu ‘Tokyo’ s novog albuma koji uskoro predstavljaju u Tvornici

Peti studijski album benda, prikladno nazvan ‘Five’, stiže na police 1. veljače, a već 10. ožujka londonski trojac stiže u zagrebačku Tvornicu Kulture.

  • 7
    Shares
White Lies (izvor: PIAS Recordings)

White Lies su podijelili novi singl “Tokyo”, s nadolazećeg, petog studijskog albuma “Five”, i objavili prateći videospot. Spot je režirao dugogodišnji “vizualni” suradnik benda David Pablos koji je videospot benda snimio i režirao (baš kao i prethodni videospot za singl “Believe It”) u Tijuani, u Meksiku.

“Čim sam čuo pjesmu znao sam da se narativ spota mora razvijati po noći”, izjavio je Pablos u medijskom priopćenju, “Život ustvari počinje kao metafora prozora, gledamo život kroz prozor i o njemu imamo neke svoje ideje, no kada jednom zaista počnemo da ga živimo shvatimo da nije onakav kakvim se činio. Prozori su metafore, oni su reprezentacija jednog mentalnog stanja”, objasnio je Pablos svoj, prozorima ispunjen, videospot.

White Liesi inače dan prije objave novog studijskog izdanja, 31. siječnja, kreću na petomjesečnu europsku i sjevernoameričku turneju, u sklopu koje će 10. ožujka posjetiti i zagrebačku Tvornicu Kulture.

Pogledajte novi videospot White Liesa.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X