Hrvatski narodni kviz – 1. malo finale u četvrtak

Nakon prvih pet odigranih HNK-ova, došlo je vrijeme da se dosadašnji pobjednici nađu na megdanu!

Hrvatski narodni kviz

Radio 808, portal Ravnododna.com i Booksa zajedničkim su snagama dosad iznjedrili pet epizoda Hrvatskog narodnog kviza. Slijedi prvo malo finale u kojem će snage odmjeriti pobjednici svih dosadašnjih HNK-ova, a to su: Matej Ivušić, Tonći Kožul, Bojan Mandić, Branimir Šutalo i Zoran Tučkar.

U malom finalu neće se koristiti tipkala već će natjecatelji odgovarati prvo na pet izravnih pitanja namijenjenih svakom natjecatelju ponaosob, a potom na sve ono što ostali neće znati. Cijeli će proces, kao i svaki puta dosad, voditi Rea Hadžiosmanović, DJ Rea, uz pomoć samoproglašene „najljupkije među hostesama“ Mime Simić. Viralni Božo i Zoran snimili su uvod – ovaj puta Božo nema glazbenu numeru, ali će zato ona za sljedeći HNK probiti plafon!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RYIZ0zfgU6s&feature=youtu.be[/youtube]

Bit će napeto i zabavno pa nam se pridružite u Booksi, u četvrtak u 20 sati. Kako je to izgledalo dosad možete doživjeti ako odigrate online kviz na Ravnododna.com. A ako biste se rado natjecali u sljedećem ciklusu Hrvatskog narodnog kviza sve što trebate napraviti je poslati ime, prezime i datum rođenja na adresu hrva[email protected] najkasnije do srijede, 11.1. do 20 sati. Ako profulate taj rok, dođite u Booksu na dan održavanja kviza tj. u četvrtak 12.1. najkasnije do 19:30 i prijavite se na licu mjesta. I slušajte Radio808, osim dobre glazbe, čut ćete i najsvježije informacije iz svijeta glazbe i pokoju o HNK-u. Sretno!

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X