Hrvatski narodni kviz – 1. malo finale u četvrtak

Nakon prvih pet odigranih HNK-ova, došlo je vrijeme da se dosadašnji pobjednici nađu na megdanu!

  •  
  •  
Hrvatski narodni kviz

Radio 808, portal Ravnododna.com i Booksa zajedničkim su snagama dosad iznjedrili pet epizoda Hrvatskog narodnog kviza. Slijedi prvo malo finale u kojem će snage odmjeriti pobjednici svih dosadašnjih HNK-ova, a to su: Matej Ivušić, Tonći Kožul, Bojan Mandić, Branimir Šutalo i Zoran Tučkar.

U malom finalu neće se koristiti tipkala već će natjecatelji odgovarati prvo na pet izravnih pitanja namijenjenih svakom natjecatelju ponaosob, a potom na sve ono što ostali neće znati. Cijeli će proces, kao i svaki puta dosad, voditi Rea Hadžiosmanović, DJ Rea, uz pomoć samoproglašene „najljupkije među hostesama“ Mime Simić. Viralni Božo i Zoran snimili su uvod – ovaj puta Božo nema glazbenu numeru, ali će zato ona za sljedeći HNK probiti plafon!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RYIZ0zfgU6s&feature=youtu.be[/youtube]

Bit će napeto i zabavno pa nam se pridružite u Booksi, u četvrtak u 20 sati. Kako je to izgledalo dosad možete doživjeti ako odigrate online kviz na Ravnododna.com. A ako biste se rado natjecali u sljedećem ciklusu Hrvatskog narodnog kviza sve što trebate napraviti je poslati ime, prezime i datum rođenja na adresu [email protected] najkasnije do srijede, 11.1. do 20 sati. Ako profulate taj rok, dođite u Booksu na dan održavanja kviza tj. u četvrtak 12.1. najkasnije do 19:30 i prijavite se na licu mjesta. I slušajte Radio808, osim dobre glazbe, čut ćete i najsvježije informacije iz svijeta glazbe i pokoju o HNK-u. Sretno!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X