Zaz objavila prvi koncertni album

Trenutačno najpopularnija francuska glazbenica objavila je album sa 16 live izvedbi.

Zaz - Sans Tsu Tsou Live Tour

Mlada i uspješna francuska glazbenica Zaz je nakon uspješnog prvog singla “Je Veux” s albuma prvijenca te uspješne turneje objavila i live album. “Sans Tsu Tsou Live Tour” (Sony Music/Menart) CD izdanje uključuje izvanredne live izvedbe njezinih 16 pjesama. Bonus DVD uključuje bonus pjesme te neobjavljenu snimku s njezine turneje iz 2011. godine.

Inače Zaz bilježi sjajne rezultate prodaje svojeg prvog albuma: u Francuskoj je prodavši 800.000 albuma dostigla dijamantnu nakladu. U Njemačkoj se okrunila platinastom nakladom, u Turskoj trostruko platinastom, a u Belgiji i Švicarskoj dvostruko platinastom.

Pravo ime ZAZ je Isabelle Geffroy, rođena je ranih osamdesetih, a odlikuju je jednostavnost, spontanost i osjećaj za humor. Prije velikih svjetskih pozornica i objavljivanja prvog albuma, svirkom i pjevanjem  je uljepšavala dan i prolaznicima Montmartrea, posjetiteljima pariškog cabareta… Uglavnom voli pjevati svugdje, izraziti ono što osjeća, a što se glazbenih žanrova tiče, nadahnjuje je mnogo toga iz široke lepeze žanrova i kontinenata.

Saznajte više:

Zaz će održati koncert u Beogradu

Diskografski dragulj prepun topline i zaraznog ritma

Pokušajte odoljeti Zaz, šanse su vam nikakve…

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X