Hvaljeni show preminulog Anthonya Bourdaina, ‘Parts Unknown’, emitirati će svoju posljednju sezonu

Podsjećamo, Anthony Bourdain oduzeo je sebi život ovog lipnja u Strasbourgu, upravo tijekom snimanja CNN-ovog gastronomskog i travel showa, ‘Parts Unknown’.

  • 8
    Shares
Anthony Bourdain (izvor: YouTube)

Serija je, u trenutku Bourdainove smrti, ušla u 12. sezonu, s tendencijom daljnjeg, višesezonskog snimanja, no nakon tragedije u Strasbourgu dovršeno je snimanje sedam epizoda, a nadolazeća, dvanesta sezona, pod ovim će konceptom, ujedno biti i posljednja.

Prva epizoda posljednje sezone emitirati će se 23. rujna na CNN-u. Kako izvještava THR, jedna je epizoda u kojoj Bourdain radi sve što radi i inače, u potpunosti završena. Ta se epizoda ticala puta u Keniju, koju je pohodio zajedno sa svojim kolegom sa CNN-a, komičarom W. Kamau Bellom. Biti će to i jedina epizoda dvanaeste sezona s potpuno Bourdainovom naracijom showa, ostale će, dijelom odraditi tim produkcijske kompanije Zero To Zero, a u jednom će segmetnu uključivati i Bourdainove opservacije sakupljene tijekom posjeta raznim lokacijama.

Osim Kenije, u novoj sezoni biti će portretirani i posjeti Indoneziji, Zapadnom Teksasu, Španjolskoj i njujorškom Lower East Sideu, a isporučiti će se i dva specijala. U prvom će produkcijski tim diskutirati o izazovima pravljenja serije, a u drugom, posljednjem, “o tome kako je Tony utjecao na svijet”.

Pogledajte dva trailera koje je CNN pustio za posljednju sezonu Bourdainovog “Parts Unknown”.

  • 8
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X