Na Netflix stiže dugoiščekivani dokumentarac o kontroverznom Quincyu Jonesu, objavljen i trailer

Dokumentarac je krcat poznatim ličnostima u kameo ulogama, pojavljuju se, između ostalih i Kendrick Lamar, Barack Obama i Oprah.

Quincy Jones (izvor: YouTube)

Quincy Jones prvi je, preko društvenih kanala, podijelio trailer za nadolazeći dokumentarac o svom životu, nazvan jednostavno – “Quincy”. Dokumentarac će obuhvatiti čitav život legendarnog glazbenog producenta, i svih 6 desetljeća koje je proveo u glazbi, prikupivši pritom nevjerojatnih 79 Grammy nominacija, od kojih je 27 rezultiralo i zlatnim gramofonom, uključujući i Grammy nagradu za životno djelo koje je primio 1991. godine.

Quincy je radio s Arethom Franklin, Steveijem Wonderom, Frankom Sinatrom, Michaelom Jacksonom, Milesom Davisom, između brojnih ostalih, a zaslužan je i za evergreen filmske glazbene podloge poput onih u filmovima “The Color Purple”, “The Italian Job” ili “In Cold Blood”.

Po traileru sudeći, dokumentarac neće oskudijevati odličnicima. Barack Obama, Will Smith, Kendrick Lamar, Oprah, Dr Dre, Snoop Dogg, itd. , kolektivno Quincya krune na pijedestalu rezerviranom za neupitne glazbene legende.

Dokumentarac će se na Netflixu emitirati 21. rujna, a ispod možete pogledati i trailer za “Quincya”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X