I Eagle-Eye Cherry voli She Loves Pablo – pogledajte novi video spot ‘Operator’

Spot ‘Operator’ izašao je u istom trenutku kad su i primjerci novog albuma stigli na vinilu. Vinilno izdanje albuma od danas je dostupno putem online prodaje.

She Loves Pablo u Tvornici (Foto: Izidor Tačković)

Što se sve događa na velikoj europskoj turneji jednog benda otkrivaju zagrebački groove rockeri She Loves Pablo u novom videospotu za singl “Operator” s aktualnog albuma “Death Threats From Future Self”.

Videospot sniman i režiran od strane Hrvoja Baudoina sadrži kadrove s prošlogodišnje dosad najveće europske turneje benda koja je obuhvatila Švicarsku, Francusku, Nizozemsku, Njemačku, Austriju i Sloveniju. U spotu se na trenutak pojavljuje svjetski poznati glazbenik Eagle-Eye Cherry koji se našao u publici na Pablovom koncertu u Francuskoj, a potom je prišao bendu i tražio da se s njima fotografira.

“Operator” je drugi singl s albuma “Death Threats From Future Self” čije je vinilno izdanje moguće od danas nabaviti online na stranici Dirty Old Shopa po cijeni od 100 kuna. Digitalno izdanje dostupno je putem Youtube kanala i Bandcamp stranice benda, kao i na svim streaming servisima.

Velika koncertna promocija albuma prebačena je na 23. svibnja u Boogaloo, a njeno održavanje ovisit će o pandemijskoj slici i situaciji te odlukama nadležnih tijela o čemu će se publika pravovremeno obavijestiti.Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti isključivo online u sustavu Entrio. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 60 kuna.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X