I Overflow dolaze na T-Mobile INmusic festival

Jedan od naših najuspješnijih punk-rock bendova potvrdili su nastup na najvećem hrvatskom festivalu.

Overflow

Line-upu T-Mobile INmusic festivala pridružuje se i jedan od najuspješnijih bendova s ovih prostora, legende hrvatske punk rock scene Overflow. S više od tisuću koncerata diljem Europe, Amerike i Kanade te šest izvrsnih albuma, izgradili su reputaciju jedinstvene koncertne atrakcije koja će svojom energijom, žestokim i veselim nastupom te najnovijim albumom “Hit Me” prodrmati zagrebački Jarun.

Bend su 1990. u Koprivnici osnovali Branimir Živković (gitara), Dejan Kostadinović (bas), Dalibor Martinčević (bubnjevi) i Goran Živković (vokal) te već nakon godinu dana izdali svoj iznimno uspješan debi album “Through Department Store”.  Pohvale dolaze sa svih strana, a brzorastuću reputaciju dodatno učvršćuju i sljedećim albumima “Dorothy” iz 1993., “Extremely Perverted Fantasies of the Mad Milkman’s Disordered Mind” iz 1997. te “Unbreastfed 69” iz 1999. Koncem 2000. bend se razilazi, no nakon punih 6 godina izdaju album “LIVE at…Parties” kojim se vraćaju na glazbenu scenu.

“Hit Me”, kao i najavni singl “Surprise” koji visoko kotira na regionalnoj MTV ljestvici, podjednako je dobro primljen i kod publike i kod kritike.

Saznajte više: T-Mobile INmusic festival – Zagreb

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh