I Overflow dolaze na T-Mobile INmusic festival

Jedan od naših najuspješnijih punk-rock bendova potvrdili su nastup na najvećem hrvatskom festivalu.

Overflow

Line-upu T-Mobile INmusic festivala pridružuje se i jedan od najuspješnijih bendova s ovih prostora, legende hrvatske punk rock scene Overflow. S više od tisuću koncerata diljem Europe, Amerike i Kanade te šest izvrsnih albuma, izgradili su reputaciju jedinstvene koncertne atrakcije koja će svojom energijom, žestokim i veselim nastupom te najnovijim albumom “Hit Me” prodrmati zagrebački Jarun.

Bend su 1990. u Koprivnici osnovali Branimir Živković (gitara), Dejan Kostadinović (bas), Dalibor Martinčević (bubnjevi) i Goran Živković (vokal) te već nakon godinu dana izdali svoj iznimno uspješan debi album “Through Department Store”.  Pohvale dolaze sa svih strana, a brzorastuću reputaciju dodatno učvršćuju i sljedećim albumima “Dorothy” iz 1993., “Extremely Perverted Fantasies of the Mad Milkman’s Disordered Mind” iz 1997. te “Unbreastfed 69” iz 1999. Koncem 2000. bend se razilazi, no nakon punih 6 godina izdaju album “LIVE at…Parties” kojim se vraćaju na glazbenu scenu.

“Hit Me”, kao i najavni singl “Surprise” koji visoko kotira na regionalnoj MTV ljestvici, podjednako je dobro primljen i kod publike i kod kritike.

Saznajte više: T-Mobile INmusic festival – Zagreb

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X