Ian Brown potvrdio: ‘The Stone Roses spremni za osvajanje svijeta’

Legendarna manchesterska grupa predvođena Ianom Brownom već duže vrijeme skriva planove o reunionu, no pritisak javnosti i medija je bio dovoljno jak da istina izađe na vidjelo.

The Stone Roses (Foto: Revolver Records)

Ian Brown potvrdio je da su glasine o ponovno okupljanju grupe The Stone Roses istinite. Prvu vijest o tome imao je jučer tabloid The Sun u kojem je mađioničar Dynamo, bliski Brownov prijatelj pokazao novinaru sms poruku od nekadašnjeg frontmena grupe The Stone Roses na kojoj je pisalo: „Ponovno ćemo osvojiti svijet. To se događa.“

Glasine o ponovnom okupljanju pojavile su se već u petak kada je bivši bubnjar Alan „Reni“ Wren poslao šifriranu poruku NME-u u kojoj se spominje ponovno okupljanje grupe, ali je bila dvosmislena, pa se nije sa sigurnošću moglo tvrditi što je tu po srijedi. No vijesti su počele dolazit s raznih strana, tako je i Guy Garvey iz Elbowa potvrdio reunion izjavivši jednom bliskom prijatelju, koji se također „ispovjedio novinarima nakon toga“ kako je originalna postava grupe imala probe tijekom ljeta u Manchesteru.

Obzirom da su ove godine ugašeni bendovi The White Stripes, R.E.M. i posljednji u nizu The Sonic Youth, vijest o ponovnom okupljanu The Stone Rosesa ide u prilog tvrdnji da nije sve tako sivo.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X