Ian Brown potvrdio: ‘The Stone Roses spremni za osvajanje svijeta’

Legendarna manchesterska grupa predvođena Ianom Brownom već duže vrijeme skriva planove o reunionu, no pritisak javnosti i medija je bio dovoljno jak da istina izađe na vidjelo.

The Stone Roses (Foto: Revolver Records)

Ian Brown potvrdio je da su glasine o ponovno okupljanju grupe The Stone Roses istinite. Prvu vijest o tome imao je jučer tabloid The Sun u kojem je mađioničar Dynamo, bliski Brownov prijatelj pokazao novinaru sms poruku od nekadašnjeg frontmena grupe The Stone Roses na kojoj je pisalo: „Ponovno ćemo osvojiti svijet. To se događa.“

Glasine o ponovnom okupljanju pojavile su se već u petak kada je bivši bubnjar Alan „Reni“ Wren poslao šifriranu poruku NME-u u kojoj se spominje ponovno okupljanje grupe, ali je bila dvosmislena, pa se nije sa sigurnošću moglo tvrditi što je tu po srijedi. No vijesti su počele dolazit s raznih strana, tako je i Guy Garvey iz Elbowa potvrdio reunion izjavivši jednom bliskom prijatelju, koji se također „ispovjedio novinarima nakon toga“ kako je originalna postava grupe imala probe tijekom ljeta u Manchesteru.

Obzirom da su ove godine ugašeni bendovi The White Stripes, R.E.M. i posljednji u nizu The Sonic Youth, vijest o ponovnom okupljanu The Stone Rosesa ide u prilog tvrdnji da nije sve tako sivo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X