IDLES imaju novi singl ‘POP POP POP’

Grupa je skinula još jedan singl s recentnog ‘TANGK’ albuma.

IDLES (Foto: Daniel Topete)

Nakon vrtloga proteklih nekoliko dana u New Yorku prošlog tjedna, gdje je bend svratio u “The Tonight Show” kod Jimmyja Fallona kako bi održao još jedan ikoničan nastup, IDLES su sada ponovno na domaćem terenu u Velikoj Britaniji za svoju trgovinu albuma u Shoreditchu i pripremu za Record Store Day, ali i vikend posebnih koncerata u Londonu i Bristolu kako bi proslavili izlazak albuma “TANGK”.

“To je pjesma o ljepoti imanja djeteta i razumijevanju koliko ste sretni što imate dijete. I postoji osjećaj ciklusa kada imate dijete, kada ste izgubili roditelja i dijete. Imam vrlo velik osjećaj zahvalnosti i težine zbog toga što sam roditelj zbog onoga što sam izgubio. Ne tvrdim da sam bolji roditelj ili povezaniji zbog toga. Ali za mene, mislim da sam povezaniji nego što bih bio, mislim, zbog onoga što sam izgubio. Naučio sam osjećaj samo radosti gledajući njezinu radost. I mislim da je to nevjerojatno. I snažno. I jako sam zahvalan”, komentirao je pjevač Joe Talbot.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X