Indexi četiri tjedna na vrhu Top-liste prodaje albuma u Hrvatskoj

Ploča ‘Indexi’ grupe Indexi (Croatia Records) je ostala na vrhu Top-liste prodaje četvrti uzastopni tjedan, postavši jedan od dva izdanja s ovim rezultatom u 2024. godini.

Indexi ‘Indexi’

Sastav Mirzino jato se popeo na broj dva s albumom “King is Back” (Croatia Records), dok je na trećem mjestu Mia Dimšić s “Monologue” (Croatia Records). Izdanje “Dino Dvornik Tribute” koji su izveli Jazz orkestar HRT-a i gosti (Croatia Records) ostvario je skok na četvrtu poziciju, a među pet najprodavanijih našla se i kompilacija hitova Zdravka Čolića !25 Greatest Hits! (Croatia Records).

Južnokorejski boyband Tomorrow x Together s EP-jem “Minisode 3: Tomorrow” (Big Hit Entertainment) je došao na vodeću poziciju strane Top-liste prodaje. Time je izdanje “Minisode 3: Tomorrow” postao 13. naslov na broju jedan liste najprodavanijih stranih rezultata, ali i prvi album južnokorejskog benda na toj poziciji od 6. ožujka 2024. (Stray Kids – Rock Star, JYP Entertainment).

Izdanje “The Queen is Dead” grupe The Smiths (Warner Music/Dancing Bear) nalazi se na drugom mjestu, dok je na broju tri prošlotjedni predvodnik “eternal sunshine” Ariane Grande (Republic/Universal Music Hrvatska). Ploča “Life is Killing Me” grupe Type o Negative (Roadrunner Records/Dancing Bear) boravi na četvrtom mjestu, dok krug pet najprodavanijih stranih naslova zaključuje album “Hatful of Hollow”  grupe The Smiths (Warner Music/Dancing Bear).

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 1. do 7. travnja 2024. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X