Iggy Pop producira TV seriju o punku, postava uključuje i Johna Lydona, Markyja Ramonea, Debbie Harry i mnoge druge

Manje-više svako veliko punk ime pojaviti će se u novoj produkciji Iggya Popa.

  • 24
    Shares
Iggy Pop (Foto: Zoran Jaćimović)
Iggy Pop (Foto: Zoran Jaćimović)

Iggy Pop izvršni je producent novog televizijskog dokumentarnog serijala o punku u kojem će intervjuirati otprilike svako veliko i poznato punk ime koje se pojavilo na originalnoj punk sceni 70-ih. Dokumentarni serijal ponio je jednostavni naziv “Punk”, ići će u četiri djela, a emitirati će ga američki kanal Epix. Kako najavljuje izvršni producent Iggy Pop, u seriji će se kao sugovornici pojaviti, između ostalih, i John Lydon iz Sex Pistolsa, Marky Ramone iz Ramonesa, Wayne Kramer iz MC5, Jello Biafra iz Dead Kennedysa, Debbie Harry i mnogi drugi.

S druge strane show će nastojati u intervjue i emisije integrirati i poznate glazbene superstarove, no u biti proste fanove, na koje je punk imao presudan utjecaj. U skladu s time, u seriji će gostovati i Dave Grohl, Flea, Duff McKagan iz Guns N’ Rosesa itd.

Seriju će, inače, uz Iggya producirati i njegov dugogodišnji prijatelj John Varvatos, poznati modni dizajner koji je i osobno historičar punka. Varvatos je nedavno pokrenuo i diskografsku kuću John Varvatos Records.

Premijera televizijske serije “Punk” očekuje se 11. ožujka.

  • 24
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X