Iz Pearl Jama najavili prvi album poslije pet godina

Iz Pearl Jama danas su potvrdili da je novi album na putu te da je jučerašnji iznenadno objavljeni singl bio tek probni balon novog materijala.

  • 53
    Shares
Pearl Jam u Madison Square Gardenu 2016. godine (izvor: Wikipedia)

Pjesma s novog albuma, “Can’t Deny Me” podijeljena je jučer ekskluzivno s članovima njihovog službenog fan cluba, a ostatku javnosti ustupljena je u obliku poluminutnog “teasera”. Danas su, preko istog službenog fan kluba, iz benda poručili da je u pripremi novi album koji će svjetlo dana ugledati negdje tijekom 2018. godine.

Podsjetimo, biti će to prvi njihov album od 2013. godine i izdanja “Lightning Bolt”.

Na osnovu singla koji je objavljen jučer, otprilike se može spekulirati da će novi album biti dominantno politički angažiran i usmjeren protiv trenutačnog američkog političkog establišmenta i Trumpove vladajuće garniture.

“The higher, the farther, the faster you fly / You may be rich but you can’t deny me / Got nothing, got nothing but the will to survive / You can’t control and you can’t deny me,” pjeva Eddie Vedder u refrenu, a zatim dodaje: „Watch as the roots take hold / the country you are representing / critical condition.”

  • 53
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh