St. Vincent pustila videospot za piano verziju pjesme ‘Savior’ s posljednjeg albuma ‘Masseduction’

Videospot je djelo Bobcata Goldtwhitea, američkog komičara, režisera i glumca najpoznatijeg po brojnim crnohumornim projektima i političkoj satiri.

  • 3
    Shares
St. Vincent na 13. INmusic festivalu (Foto: Vedran Metelko)

Američka kantautorica i ovogodišnja jarunska gošća St. Vincent objavila je novi videospot za re-aranžiranu piano inačicu pjesme “Savior”, s posljednjeg, ujedno i petog studijskog izdanja “Masseduction”. Videospot je režirao Bobcat Goldwhite, autor najpoznatiji po komičarskom stažu u brojnim američkim “late night” emisijama i po svojoj političkoj satiri.

U videospotu St. Vincent nastupa sa Thomasom Bartlettom, američkim klavijaturistom, producentom i pjevačem poznatim i kao Doveman. Bartlett je u svom širokom producentskom i umjetničkom radu surađivao, između ostalih, i sa Sufjanom Stevensom, The Nationalom, Glenom Hansardom, Rhye i Marthom Wainwright.

St. Vincent, odnosno Anne Clark i Bartlett nasnimili su ispočetka čitav album “Masseduction” tako što su sve pjesme u originalu preinačili u svoje piano verzije. Album je objavljen ovaj tjedan i to preko etikete LomaVista. Par je, kako navode, čitavi album snimio u tek par dana, najčešće se opredjeljujući za neku od verzija koju bi snimili u dva do tri pokušaja.

Poslušajte novu verziju “Saviora” i pogledajte novi videospot Anne Clark s Thomasom Bartlettom.

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh