St. Vincent pustila videospot za piano verziju pjesme ‘Savior’ s posljednjeg albuma ‘Masseduction’

Videospot je djelo Bobcata Goldtwhitea, američkog komičara, režisera i glumca najpoznatijeg po brojnim crnohumornim projektima i političkoj satiri.

St. Vincent na 13. INmusic festivalu (Foto: Vedran Metelko)

Američka kantautorica i ovogodišnja jarunska gošća St. Vincent objavila je novi videospot za re-aranžiranu piano inačicu pjesme “Savior”, s posljednjeg, ujedno i petog studijskog izdanja “Masseduction”. Videospot je režirao Bobcat Goldwhite, autor najpoznatiji po komičarskom stažu u brojnim američkim “late night” emisijama i po svojoj političkoj satiri.

U videospotu St. Vincent nastupa sa Thomasom Bartlettom, američkim klavijaturistom, producentom i pjevačem poznatim i kao Doveman. Bartlett je u svom širokom producentskom i umjetničkom radu surađivao, između ostalih, i sa Sufjanom Stevensom, The Nationalom, Glenom Hansardom, Rhye i Marthom Wainwright.

St. Vincent, odnosno Anne Clark i Bartlett nasnimili su ispočetka čitav album “Masseduction” tako što su sve pjesme u originalu preinačili u svoje piano verzije. Album je objavljen ovaj tjedan i to preko etikete LomaVista. Par je, kako navode, čitavi album snimio u tek par dana, najčešće se opredjeljujući za neku od verzija koju bi snimili u dva do tri pokušaja.

Poslušajte novu verziju “Saviora” i pogledajte novi videospot Anne Clark s Thomasom Bartlettom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X