Izgubljeni vikend donosi blagdanski singl

Božićno raspoloženje unutar četiri zida, daleko od adventske ponude, preskupih hot dogova i smrznutih stopala.

Izgubljeni vikend (foto: Filip Kovačević)

Autor i glazbenik Josip Radić sa svojim glazbenim projektom Izgubljeni vikend donosi novu pjesmu – ovog puta riječ je o blagdanskom singlu “Kitimo naš prvi bor”, koja prikazuje božićno raspoloženje unutar četiri zida, daleko od adventske ponude, preskupih hot dogova i smrznutih stopala.

Nakon zajedničkih pjesama s Yayom, Johnom iz MORT-a te bendom Pavel, Izgubljeni vikend donosi pjesmu koju je ovaj put otpjevao njen autor te pokretač čitave priče, Josip Radić. “Pjesma se pojavila tijekom jednog izgubljenog vikenda, u samom foto finišu studenoga stoga nije bilo vremena za predugo razmišljanje i organizaciju gostovanja nekog drugog pjevača ili pjevačice – dobili ste mene, žao mi je! No, bonus je vokalni prvijenac četverogodišnjeg Frane Radića koji se našao u kućnom studiju tijekom snimanja demo verzije pjesme,” otkriva.

Uz Josipa Radića, koji je osim za dio pjevačkih i odsviranih dionica, uz Vedrana Baotića zaslužan i za produkciju pjesme, u njenom kreiranju je sudjelovao i klavijaturist Jurica Hotko, a objavljena je u samostalnom izdanju Izgubljenog vikenda. Za vizual pjesme zaslužan je ilustrator i dizajner Boris Pleša.

“Nadam se da će nam svima uspješno dosaditi već krajem prosinca, kao i sve ostale božićne pjesme, ali se svejedno nadam njenom povratku i dogodine!” kratko poručuje Josip Radić koji autorski stoji i iza bendova Kensington Lima i Valentino Bošković.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X