J.R. August najavio čak tri nova studijska albuma

Solo album za ovu jesen, album s bendom u 2022. godini te album na hrvatskom jeziku za koji će singlove početi objavljivati također sljedeće godine.

J.R. August (Foto: promo)

“Napokon sam napravio kućni studio, to mi je bila davna želja. Radim konstantno, svaki dan. Trenutno radim na tri albuma, prvi koji sam napravio u potpunosti u svom studiju bit će objavljen sad na jesen. Imam spreman i album na hrvatskom jeziku što je čak iznenađenje i meni samome. Prvi singl trebao bi biti objavljen početkom iduće godine, a treći album je u planu s bendom”, izjavio je J.R. August.

Solistički album zvat će se “Still Waters”, a prvi singl bit će objavljen pred samu objavu albuma. “Snimao sam doma sve, što je u isto vrijeme prokletstvo i blagoslov jer imam pred sobom cijeli instrumentarij što otvara neslućene mogućnosti. Na albumu će biti desetak pjesama i moj nekakav prepoznatljiv izričaj, ali zvuk je definitivno 2021., ako ne i 2022. godina”, rekao je J.R. te dodao: “Naravno, zahvalan sam diskografskoj kući Croatia Records što mi pruža podršku za sve moje ideje.”

Unatoč pandemiji, glazba nastavlja živjeti. Koncertna sezona se polako otvara pa će tako J.R. nastupiti 5. lipnja na predivnoj pozornici zagrebačkog kina Tuškanac, 26. lipnja na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila te u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 12. listopada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X