J.R. August otkriva ‘Divine Intervention’

Prošlog tjedna J.R. se sa sva četiri izdanja našao na top listi najprodavanijih albuma.

J.R. August (foto: Croatia Records)

J.R. August predstavlja novi videospot i singl s aktualnog albuma “Still Waters”. Nakon kontroverznih spotova, “Dealing With The Pain” i “I Forgive Her” kojima je otkrio novi album, glazbenik je sada objavio i “Divine Intervention”:

“‘Divine Intervention’ je pjesma koja album ‘Still Waters’ dijeli na dva dijela. Temu pjesme još uvijek nisam prokužio jer je to jedna od onih koja je samo ‘izletjela’ iz mene i nisam joj htio stajati na putu. To je također pjesma na kojoj se pojavljuje jedini ‘živi’ instrument, akustična slide gitara, koju je odsvirao moj brat Alen. One take spot za pjesmu snimili smo 1. studenog prošle godine u ponoć, pa me to potaknulo da taj uradak objavim tek sad, godinu dana kasnije. Spot sam režirao ja, snimila ga je moja partnerica Jasmina, a moji prijatelji Barbara Micek i Kruno Laljak pristali su, kao i u prethodna dva, glumiti i u ovom spotu.”

Posebnost J.R.-ovih albuma je da svaki ima jedinstvenu intimnu priču i slušatelji tek kritičkom analizom pjesama dolaze do važnih poruka. Prošlog tjedna J.R. se sa sva četiri izdanja našao na top listi najprodavanijih albuma, a u ostvarenju tog uspjeha J.R.-u je pomogla i nedavna koncertna promocija albuma “Still Waters” u punom Vintage Industrial Baru za koju je dobio pohvale. Uz sve ostale glazbene nagrade, ovo je još jedan u nizu motivacijskih faktora za glazbenu karijeru kantautora od kojeg se u budućnosti očekuje još veći uspjeh.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X