J.R. August u opasnim vodama – objavljen video spot za ‘Dangerous Waters’

J.R. August, glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, uključujući i onu najbitniju za album godine, predstavlja spot za treći singl s prvijenca ‘Dangerous Waters’.

J.R. August ‘Dangerous Waters’

J.R. August aka Nikola Vranić publiku je osvojio svojim neprikosnovenim talentom, a prvijenac “Dangerous Waters” dobio je mahom sjajne kritike, od objave se nalazi na listi najprodavanijih izdanja te je objavljen i kao bogato opremljeno dvostruko LP izdanje. Naslovna pjesma jedan je od njegovih maestralnih uradaka, a spot je nastavak suradnje sa sjajnim redateljem Filipom Gržinčićem koji skupa sa Slađanom Gržinčić potpisuje i scenarij.

J.R. August ‘Dangerous Waters’

„Snimanje spotova je uvijek zanimljivo, stresno i naporno u isto vrijeme. Zajedno sa redateljem Filipom Gržinčićem ovaj put sam otišao korak dalje i doslovno se bacio u opasne vode izvorskog dijela rijeke Kupe koju toliko volim i za koju sam postao toliko vezan. Voda je bila ledena, a ja sam morao uskočiti u slap i pustiti da me voda nosi brzacima medu stijenama! Bilo je malo ekstremno, ali volim takve izazove pa mi je zbog toga ovo iskustvo bilo i najdraže što se snimanja spotova tiče! Hvala Filipu, njegovoj ženi Slađani, Jasmini i plesnoj grupi Flame što su mi pomogli u ovom ludom pothvatu”, izjavio je povodom objave video spota J.R. August.

Plodnu suradnju s J.R. Augustom nastavio je i sjajan redatelj Filip Gržinčić koji o ideji i procesu snimanja samog videospota kaže:„Sam spot govori o životu poput majske mušice koja zapravo izađe iz vode samo jedan dan, pari se i umre. Kako se još uz to J.R. bavi mušičarenjem i obožava hrvatske rijeke, scenarij je jednostavno morao uključivati odlazak na Kupu i scene mušičarenja, a ono posebno je to da su ga zarobile sirene ispod površine koje simboliziraju taj buran i neobičan život. Je li se to sve dogodilo ili je ipak to J.R. samo zamislio pogledajte u spotu kojeg smo snimali dva dana. Jedan dan u Rijeci, a drugi dan je uključivao avanturističko spuštanje do rijeke Kupe, hodanje po rijeci i snimanje u neobičnim uvjetima.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X