James Cameron snimio je treći i četvrti Avatar ranije kako bi izbjegao probleme sa starenjem kao u ‘Stranger Things’

‘Trebali bi još biti u srednjoj školi [ali] izgledaju kao da imaju 27,’ kaže redatelj o popularnoj Netflixovoj seriji.

“Avatar: The Way Of Water” (foto: 20th Century Studios)

James Cameron otkrio je da je scene za treći i četvrti nastavak “Avatara” snimio unaprijed kako bi izbjegao probleme starenja u stilu “Stranger Things” s mlađom glumačkom postavom.

Nedavno objavljeni “Avatar: The Way Of Water” uveo je niz dječjih likova, uključujući Tuk (Trinity Jo-Li Bliss, koja je imala 7 godina kada je izabrana, a sada ima 13) i Spidera (Jack Champion, koji je imao 12 kada je izabran, ali sada ima 18). U novom intervjuu za Entertainment Weekly, Cameron je rekao da su prvi, drugi i treći čin četvrtog filma morali biti dovršeni u jednoj produkciji, jer je Champion “rastao kao lud”.

“U suprotnom, dobijete efekt “Stranger Things”, gdje bi likovi trebali biti još u srednjoj školi [ali] izgledaju kao da im je 27″, rekao je Cameron.

U istom intervjuu, producent Jon Landau rekao je da će svi novouvedeni likovi nastaviti biti dio priče Avatara u nadolazećim nastavcima. “Svaki će film upoznati publiku s novim klanovima, novim kulturama na Pandori”, rekao je Landau. “Jednom kada predstavimo lik, on ostaje dio tekuće evolucije. Samo dodajemo sadržaj. Dakle, možete očekivati ​​da ćete vidjeti Metkayine koje ćete sresti u ovom filmu i u sljedećim filmovima. Postoje drugi klanovi koje ćemo predstaviti u trećem filmu, a koje ćete vidjeti u četvrtom i tako dalje.”

Franšiza bi se trebala sastojati od ukupno pet filmova, a treći, četvrti i peti tek trebaju biti objavljeni. Međutim, Cameron je nedavno sugerirao da bi serijal mogao završiti nakon trećeg filma ako se ne pokažu uspješnima na blagajnama. “Tržište bi nam moglo reći da smo gotovi za tri mjeseca ili smo možda polugotovi, što znači ‘OK, dovršimo priču unutar trećeg filma, a ne nastavljajmo unedogled’, ako jednostavno nije profitabilno,” filmaš je rekao za Total Film.

Snimanje “Avatara 3” navodno je završeno, jer je sniman istovremeno s “The Way Of Water”. Treći film trebao bi biti objavljen 20. prosinca 2024.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X