Jarboli, KOIKOI, Bojana Vunturišević, Letu Štuke i Neno Belan na 8. Kontakt konferenciji

Novi Kontakt u Beogradu održavat će se od 21. do 23. ožujka ove godine u organizaciji producentske kuće ‘Kontakt konferencija’ i promoterske kuće Odličan Hrčak. 8. Kontakt će ponovo u ožujku Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obilježit će koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj dodatno unaprijediti rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.

8. Kontakt u Beogradu

Revijalni koncertni program Kontakt konferencije i showcase festivala svake godine donosi notu ekskluzive u popkulturnim okvirima. Tako će biti i na osmom Kontaktu.

Kada se govori o beogradskim bendovima koji su mijenjali lice grada i glazbenih tokova, Jarboli su neizbežni. Osam godina nisu nastupali uživo, ali vrijeme je, te će nastupiti osmom Kontaktu. Veliki je i značajan povod njihove nove koncertne priče: 25 godina albuma ,,Dobrodošli”. Jarboli će nastupiti u Dorćol Platzu, 23. ožujka 2024. godine.

Koncerti Bojane Vunturišević nisu česti, ali često nije dovoljan samo jedan kako bi se zadovoljile strasti njene sve brojnije publike. Umjetnica koja je rokerski stav i energiju unijela među TikTok generaciju, generaciju “Z”, na poseban način simbolizira aktualnu glazbu koja se obraća starijim generacijama otvorenim za eksperimente i onim mlađim kojima live koncerti nisu dio svakodnevnog lifestylea. Ali Bojanine nastupe ne propuštaju. Glas pomirenja generacija. To je Bojana. Nastupit će na osmom Kontaktu 23. ožujka 2024. u Domu omladine Beograda.

Kada smo kod generacijskih bendova, prva asocijacija jeste KOIKOI, najtraženiji bend u regiji tijekom protekle godine. Obišli su Evropu 2023, a s početka proljeća će svu sublimiranu energiju podijeliti na Kontaktu s domaćom publikom, regionalnim promoterima će još jednom pokazati zašto su na vrhu interesa njihovih kolega, a gostima iz Evrope koji budu posjetili novo izdanje Kontakta poželjeti najžešću muzičku dobrodošlicu u balkanski muzički svijet. Njihov nastup u revijalnom dijelu programa 8. Kontakta bit će u Dorćol Platzu 22. ožujka.

Kako je Kontakt okrenut regionalnim artistima, i ove godine će biti prisutni predstavnici Hrvatske Neno Belan & Fiumens i Letu Štuke iz Bosne i Hercegovine. Glas ovih bendova odjekuje kroz generacije koje su stasale u bivšoj Jugoslaviji. Belan na Kontakt donosi primorski polet, Štuke kopnenu zbilju kršnih krajeva. I kompletirat će zvučni krajolik novog Kontakta. Neno Belan u Domu omladine nastupa 21. ožujka, a Letu Štuke 22. ožujka.

Ulaznice za sve koncerte su u prodaji u Anti Shopu (Cetinjska 15, Beograd).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X