Je Veux – fantastičan novi projekt Željke Veverec, poslušajte prvi singl ‘Girlfriend’

‘Girfriend’ je prvi singl glazbenice JeVeux, naizgled novog, ali zapravo dobro poznatog vokala. Iza umjetničkog imena krije se Željka Veverec pjevačica i autorica benda Mangroove koja se predstavlja u potpuno drugačijem ruhu.

Je Veux (Foto: promo)

Je Veux na francuskom znači „Želim“, a čita se baš tako da se u tome prepoznaju inicijali imena Željke Veverec – Ž.V.

„Je Veux mi se činilo tako savršeno jer nekako spaja značenje mog imena – želim (Željka) čita se kao i inicijali mog imena iprezimena i označava tu želju da ispričam svoju priču na svoj način iskreno, autentično koliko je god moguće kroz svoju glazbu“ – ističe Željka u premijernom predstavljanju svoje nove stage persone.

Na novom glazbenom putu prate ju dugogodišnji muzički partneri, prije svega Toni Starešinić na svim mogućim klavijaturama, Đuro Dobranić na bubnjevima i Igor Dorotić na trubi. „Oduvijek zapravo pišem glazbu i na engleskom, dio toga može se pronaći na albumima Mangroovea. Uvijek će postojati glazba koja će otkrivati i nešto drugačiju mene, iako sve je to dio moje priče koju želim snimati i podijeliti sa svijetom“ –naglašava Je Veux.

Pjesma„Girlfriend“ većinom je snimana u studiju Kromasonik, osim vokala koji su snimljeni u Monitoru. Miks je radio Janko Novoselić, a mastering Petar Dundov. Sjajnu, gotovo trip hop singlicu upotpunio je jednako odličan video spot autora Dalibora Barića uz kojeg je, kao kamerman, radio Marko Petrović.

Debitantski album Je Veux, putovanje kroz njezine strahove i veselja, naziva „I Glow“ bit će objavljen do kraja godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X