Jesse Hughes se ispričao zbog svojih komentara o studentskim protestima

Frontman Eagles of Death Metala, Jesse Hughes, ispričao se zbog svojih nedavnih komentara upućenim studenstskim prosvjedima, a vezano uz pitanja kontrole oružja.

  • 8
    Shares
Eagles Of Death Metal u Tvornici (Foto: Roberto Pavić)

Podsjetimo, prošlog je vikend stotine tisuća ljudi u SAD-u sudjelovalo u demonstracijama “March For Lives”, nakon masakra u Parklandu, zazivao se stroži nadzor nad oružjem i prodajom oružja.

Hughes se tada dohvatio Instagrama na kojem je regulaciju vatrenog oružja i njihovu povezanost s masovnim pucanjavama u SAD-u usporedio s muškarcem koji odreže sebi penis kako bi spriječio buduća silovanja. Prosvjednike je nazvao patetičnim i degutantnim.

Hughes je post kasnije izbrisao i sada se, u videu kojeg je ponovno postavio na svoj Instagram račun, ispričava svima koje su njegove riječi uvrijedile.

Hughes navodi kako je prvi, originalan post trebao oslikati njegov stav “o ideološkoj otmici mladeži američke nacije”, no ispao je kao “maliciozni i osobni napad na tu istu mladež“.

“Želim biti jasan, nikad nisam htio da se ovo dogodi”, dodao je Hughes. “Nisam pokušavao protjerati mlade iz Amerike niti umanjiti sve lijepe stvari koje su učinili. Uistinu mi je žao, nisam namjeravao nikoga povrijediti niti nanijeti nekavu štetu.”

  • 8
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X