Jesse Hughes se ispričao zbog svojih komentara o studentskim protestima

Frontman Eagles of Death Metala, Jesse Hughes, ispričao se zbog svojih nedavnih komentara upućenim studenstskim prosvjedima, a vezano uz pitanja kontrole oružja.

Eagles Of Death Metal u Tvornici (Foto: Roberto Pavić)

Podsjetimo, prošlog je vikend stotine tisuća ljudi u SAD-u sudjelovalo u demonstracijama “March For Lives”, nakon masakra u Parklandu, zazivao se stroži nadzor nad oružjem i prodajom oružja.

Hughes se tada dohvatio Instagrama na kojem je regulaciju vatrenog oružja i njihovu povezanost s masovnim pucanjavama u SAD-u usporedio s muškarcem koji odreže sebi penis kako bi spriječio buduća silovanja. Prosvjednike je nazvao patetičnim i degutantnim.

Hughes je post kasnije izbrisao i sada se, u videu kojeg je ponovno postavio na svoj Instagram račun, ispričava svima koje su njegove riječi uvrijedile.

Hughes navodi kako je prvi, originalan post trebao oslikati njegov stav “o ideološkoj otmici mladeži američke nacije”, no ispao je kao “maliciozni i osobni napad na tu istu mladež“.

“Želim biti jasan, nikad nisam htio da se ovo dogodi”, dodao je Hughes. “Nisam pokušavao protjerati mlade iz Amerike niti umanjiti sve lijepe stvari koje su učinili. Uistinu mi je žao, nisam namjeravao nikoga povrijediti niti nanijeti nekavu štetu.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X