Jinx i Kandžija na ovogodišnjem Exitu

Jedan od najbitnijih pop bendova regionalne scene i mladi osječki reper nastupit će na Exit Festivalu u Novom Sadu.

Jinx (Foto: Dallas Records)

Svake godine Exit promovira izvođače iz regije, one manje poznate, ali i one velike po regionalnim, a i europskim okvirima. Na ovogodišnjem Main Stageu Exit festivala, prije nastupa najvećih zvijezda svijetske glazbene scene, publiku očekuju svirke omiljenih bendova sa ovih prostora. Na glavnoj pozornici Exit Festivala tako će nastupiti  grupa Jinx.

Jedan od najbitnijih bendova regionalne scene, ustoličeni na granici između mainstreama (za koji su bili previše alter) i altera (za koji su bili previše mainstream), Jinx dolazi na Main. Radiofoničan, pitak, pametan pop koji se lijepi za uši, osigurao je bendu publiku na cijelom području ex-Yu. Jinxi su trenutno fokusirani na promociju albuma “Diksilend” u regiji i smatraju da je ovo najbolji trenutak da se predstave na glavnoj bini Exita.

Uz Jinxe, potvrđen je nastup i slavonskog repera Kandžije koji će svirati na Fusion stageu.  Dvadesetšestogodišnji hip-hoper i borac za pravdu iz Osijeka, Kandžija, poznat po eklektičnom zvuku i iskrenim stihovima, predstavit će na Exitu novi album ”Koktel od rakije” čiji izlazak se očekuje sredinom 2011. godine, kao i najnoviji singl “Desno”.

Kandžija (Foto: Dallas Records)

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X