Jinxi su prvo ime ovogodišnje Kulturaljke

Nastup u Šibeniku službeni je ‘warm up’ za njihov veliki koncert u Domu sportova.

Jinx (Foto: Tomislav Sporiš)

Prvo ime Kulturaljke koja će u petak 30. ožujka biti održana u Hangaru (ex. Vojarna Bribirski knezovi) u Šibeniku zagrebački su Jinxi, koji ove godine obilježavaju 20 godina od objave svog prvog albuma “Sextazy”.

Sve je počelo velikim hitom ‘Smijem se’, a Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike. Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’, ‘Koliko suza’, ‘Tamo gdje je sve po mom’, preko ‘Na čemu si ti’, ‘Da smo se voljeli manje’, ‘Jesmo li dobro?’, ‘Maradona’ i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlađa generacija publike.

Nastup Jinxa na Kulturaljki uvertira je za njihov veliki koncert u Domu sportova 4. svibnja koji već nazivaju jednim od najočekivanijih ‘gigova’ nadolazeće koncertne sezone.

Organizatori Kulturaljke iz Udruge P.A.R.K., uskoro će objaviti i tko još svira ove godine u Hangaru. Zagrijavanje za Jinxe je 24. ožujka u šibenskoj Kuglani uz The Fogsellers.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X