Joe Keery, glumac iz serije ‘Stranger Things’, započeo solo pjevačku karijeru

Glumac je solo glazbenu karijeru pokrenuo pod umjetničkim imenom Djo, a dosad je objavio dvije pjesme; ‘Roddy’ i ‘Chateau (Feel Alright)’.

Joe Keery (Foto: Gage Skidmore / Wikipedia)

Ovo nije prvi put da je Joe Keery u glazbenim vodama. Nekoliko godina je bio jedan od gitarista i pjevača čikaške psych rock grupe Post Animal koja se pojavila na sceni 2015. da bi tri godine kasnije objavila debitantski album “When I Think Of You In A Castle”.

Joe Keery je doživio strelovitu popularnost ulogom Stevea Harringtona u televizijskoj seriji “Stranger Things”, koja je nedavno završila i s prikazivanjem treće sezone na Netflixu.

Prije par dana objavljena pjesma “Chateau (Feel Alright)” slijedi debitantski singl “Roddy” koji je Djo objavio prošlog mjeseca, a obje bi se mogle opisati kao sanjive psihodelične pop pjesme u kojim se prepoznaje utjecaj Johna Lennona i Flaming Lipsa na Keeryjevu glazbu.

“To je odluka s kojom sam zadovoljan i drago mi je da sam je ostvario. I dalje nisam siguran što će se dogoditi, čekam reakcije. Za sada sam u zamku (chateau) i osjećam se dobro (I feel alright)”, izjavio je tim povodom Joe Keery, referirajući se na naslov novog singla.

Što se tiče novosti iz tabora serije “Stranger Things”, showrunneri Matt i Ross Duffer dali su naslutiti kako Hopper (David Harbour), za kojeg se činilo da je poginuo na kraju treće sezone u Starcourt Mallu, možda nije u potpunosti nestao.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X