Joe Keery, glumac iz serije ‘Stranger Things’, započeo solo pjevačku karijeru

Glumac je solo glazbenu karijeru pokrenuo pod umjetničkim imenom Djo, a dosad je objavio dvije pjesme; ‘Roddy’ i ‘Chateau (Feel Alright)’.

Joe Keery (Foto: Gage Skidmore / Wikipedia)

Ovo nije prvi put da je Joe Keery u glazbenim vodama. Nekoliko godina je bio jedan od gitarista i pjevača čikaške psych rock grupe Post Animal koja se pojavila na sceni 2015. da bi tri godine kasnije objavila debitantski album “When I Think Of You In A Castle”.

Joe Keery je doživio strelovitu popularnost ulogom Stevea Harringtona u televizijskoj seriji “Stranger Things”, koja je nedavno završila i s prikazivanjem treće sezone na Netflixu.

Prije par dana objavljena pjesma “Chateau (Feel Alright)” slijedi debitantski singl “Roddy” koji je Djo objavio prošlog mjeseca, a obje bi se mogle opisati kao sanjive psihodelične pop pjesme u kojim se prepoznaje utjecaj Johna Lennona i Flaming Lipsa na Keeryjevu glazbu.

“To je odluka s kojom sam zadovoljan i drago mi je da sam je ostvario. I dalje nisam siguran što će se dogoditi, čekam reakcije. Za sada sam u zamku (chateau) i osjećam se dobro (I feel alright)”, izjavio je tim povodom Joe Keery, referirajući se na naslov novog singla.

Što se tiče novosti iz tabora serije “Stranger Things”, showrunneri Matt i Ross Duffer dali su naslutiti kako Hopper (David Harbour), za kojeg se činilo da je poginuo na kraju treće sezone u Starcourt Mallu, možda nije u potpunosti nestao.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X