Josipa Lisac predstavila novi singl ‘Moja magija’

Već samom najavom ulaska u studio i snimanja nove pjesme Josipa Lisac pobudila je radoznalost mnogobrojne publike. Tekst autorice pjesme ‘Moja magija’ Alke Vuice i glazba za koju je zaslužan Jani Hace osvojili su našu divu koja je s nestrpljenjem dočekala trenutak predstavljanja pjesme.

Josipa Lisac
Josipa Lisac

“Svakoj pjesmi dajem prostora da živi svoj put, da je publika upozna i zato ne žurim sa singlovima. Pjesma “Tu” je drugačija od “Moje magije”, ali je jednako posebna. Na njoj sam ponovo surađivala sa Skansijem i dobila priliku surađivati sa Sašom Antićem. Čini mi se kako je upravo vrijeme koje je imala zaslužno za neka lijepa priznanja koja sam dobila, Porin i nagradu za Hit mjeseca u emisiji ‘Svijet diskografije’ Zlatka Turkalja. Nadam se da će i nova pjesma biti jednako dobro prihvaćena”, rekla je Josipa povodom predstavljanja novog singla.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rfr-4ZZV1mU[/youtube]

Spot je režirao mladi redatelj Ljubo Zdjelarević koji je za radnju spota rekao: “Spot za pjesmu ‘Moja magija’ simbolički prikazuje univerzalnu ljubav u njenim najljepšim i najtužnijim trenucima, ljubav koja je jača od svega. Istu vizualiziraju dvije osobe koje padaju kroz prazan mračni prostor, pramrak, a u svojem kratkom padu doživljavaju sreću, nježnost, bespomoćnost i strah, osjećaje neraskidivo vezane uz pojam ljubavi, možda nesigurne, a možda i posljednje. Ideja za spot je došla upravo iz razloga što Josipa u našem kolektivnom svemiru predstavlja veliku, pravu ljubav koja se nikada ne završava”.

Uz Josipu u njemu sudjeluje i dvoje plesača, Andrea Solomun i Mario Jukić koji su pokretima svojih tijela dočarali magiju ljubavi o kojoj ona pjeva. Iako različita od pjesme “Tu” s kojom je najavila rad na novom studijskom albumu, ova je pjesma jednako oduševila Josipu koju je razveselio ponovni ulazak u studio.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X