Justin Bieber Vs ljuta majka oštećena sluha – 1:0

Američko sudstvo ipak se neće baviti pitanjem može li se oglušiti od Bieberove muzike.

Justin Bieber (Foto: Wikipedia)

Amerikanka koja je prije godinu dana pokrenula tužbu protiv mladog pop idola, njegove izdavačke kuće, organizatora koncerta i koncertne dvorane, vrijednu 9 milijuna dolara pojavila se na prvom ročištu bez odvjetnika pa je sudac odbacio slučaj. Stacy Wilson Betts nije mogla pronaći odvjetnika i odustajanje od tužbe bilo je najjednostavniji razvoj događaja iako ona još uvijek stoji iza svojih optužbi da joj je Bieberov koncert oštetio sluh.

Betts je 2010. godine u Portlandu prisustvovala koncertu u pratnji svojoj kćeri, te je uvjerena kako je specifičan prodorni zvuk na koncertu uzrokovalo njenu upalu uha  i trajno oštećenje sluha. Konkretni prodorni zvuk prema njenim riječima bio je lansiran iz srcolike metalne gondole koja je Biebera podigla iznad pozornice dok su iz nje u valovima bili puštani vrišteći efekti, ciljano usmjeravani u različite dijelove koncertne arene. Majušni pjevač sve je pogoršavao konstantnim izazivanjem publike na mahanje rukama i frenetično vrištanje.

Uskoro devetnaestogodišnji pjevač osim top ljestvica puni naslovnice zbog stradavanja paparazza, pušenja trave te bičevanja i neplaćanja svojih tjelesnih čuvara…

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X