Justin Bieber Vs ljuta majka oštećena sluha – 1:0

Američko sudstvo ipak se neće baviti pitanjem može li se oglušiti od Bieberove muzike.

Justin Bieber (Foto: Wikipedia)

Amerikanka koja je prije godinu dana pokrenula tužbu protiv mladog pop idola, njegove izdavačke kuće, organizatora koncerta i koncertne dvorane, vrijednu 9 milijuna dolara pojavila se na prvom ročištu bez odvjetnika pa je sudac odbacio slučaj. Stacy Wilson Betts nije mogla pronaći odvjetnika i odustajanje od tužbe bilo je najjednostavniji razvoj događaja iako ona još uvijek stoji iza svojih optužbi da joj je Bieberov koncert oštetio sluh.

Betts je 2010. godine u Portlandu prisustvovala koncertu u pratnji svojoj kćeri, te je uvjerena kako je specifičan prodorni zvuk na koncertu uzrokovalo njenu upalu uha  i trajno oštećenje sluha. Konkretni prodorni zvuk prema njenim riječima bio je lansiran iz srcolike metalne gondole koja je Biebera podigla iznad pozornice dok su iz nje u valovima bili puštani vrišteći efekti, ciljano usmjeravani u različite dijelove koncertne arene. Majušni pjevač sve je pogoršavao konstantnim izazivanjem publike na mahanje rukama i frenetično vrištanje.

Uskoro devetnaestogodišnji pjevač osim top ljestvica puni naslovnice zbog stradavanja paparazza, pušenja trave te bičevanja i neplaćanja svojih tjelesnih čuvara…

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X