Kampanja počela pogrebom Amy Winehouse

Mitch Winehouse pokrenuo je Zakladu Amy Winehouse za pomoć ovisnicima pri odvikavanju, a o tome je prozborio i na pogrebu tragično preminule kćeri.

Amy Winehouse (Foto: Alex Lake/ Universal Music)

Glasnogovornik obitelji Amy Winehouse otkrio je kako nove, još neobljavljene pjesme Amy Winehouse govore o razvodu od Blakea Fielder-Civila. Također tvrdi da je nakon albuma “Back To Black” koji je pjevačica izdala 2006. godine intenzivno radila na nastavku kao i što se intenzivno bavila preboljevanjem propalog braka. Materijal Amy Winehouse u aranžmanu njenih prijatelja trebao bi izaći početkom sljedeće godine. Zarada od albuma ide u Zakadu Amy Winehouse koja će biti od pomoći ovisnicima pri odvikavanju.

Otac Mitch Winehouse na kćerinom pogrebu govorio je o tome kako se na državni rehabilitcijski program čeka oko dvije godine, tako da ovisnici koji nisu u mogućnosti platiti privatnu kliniku za odvikavanje su u još većim problemima kad dođu na red. Prema njegovim riječima Amy je bila “čista” tri tjedna te joj je jedini problem predstavljao alkohol kojeg se također željela osloboditi. Toksikološki nalaz s obdukcije Amy Winehouse neće biti poznati još nekoliko tjedana.

Mitcha Winehousa i Zakladu Amy Winehouse podržava laburist i član parlamenta Keith Vaz porijeklom s Goe (Indija), zahvaljujući pomoći koju je Mitch pružio povjerenstvu Home officea u njihovoj istrazi o zloupotrebi kokaina. Za BBC News je izjavio: “Drago mi je da mogu pomoći Mitchu na svaki mogući način u kampanji koja će pomoći najranjivijima u našem društvu.

Saznajte više: Petsto dolara za ulaznicu za beogradski koncert Amy Winehouse

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X