Kampanja počela pogrebom Amy Winehouse

Mitch Winehouse pokrenuo je Zakladu Amy Winehouse za pomoć ovisnicima pri odvikavanju, a o tome je prozborio i na pogrebu tragično preminule kćeri.

Amy Winehouse (Foto: Alex Lake/ Universal Music)

Glasnogovornik obitelji Amy Winehouse otkrio je kako nove, još neobljavljene pjesme Amy Winehouse govore o razvodu od Blakea Fielder-Civila. Također tvrdi da je nakon albuma “Back To Black” koji je pjevačica izdala 2006. godine intenzivno radila na nastavku kao i što se intenzivno bavila preboljevanjem propalog braka. Materijal Amy Winehouse u aranžmanu njenih prijatelja trebao bi izaći početkom sljedeće godine. Zarada od albuma ide u Zakadu Amy Winehouse koja će biti od pomoći ovisnicima pri odvikavanju.

Otac Mitch Winehouse na kćerinom pogrebu govorio je o tome kako se na državni rehabilitcijski program čeka oko dvije godine, tako da ovisnici koji nisu u mogućnosti platiti privatnu kliniku za odvikavanje su u još većim problemima kad dođu na red. Prema njegovim riječima Amy je bila “čista” tri tjedna te joj je jedini problem predstavljao alkohol kojeg se također željela osloboditi. Toksikološki nalaz s obdukcije Amy Winehouse neće biti poznati još nekoliko tjedana.

Mitcha Winehousa i Zakladu Amy Winehouse podržava laburist i član parlamenta Keith Vaz porijeklom s Goe (Indija), zahvaljujući pomoći koju je Mitch pružio povjerenstvu Home officea u njihovoj istrazi o zloupotrebi kokaina. Za BBC News je izjavio: “Drago mi je da mogu pomoći Mitchu na svaki mogući način u kampanji koja će pomoći najranjivijima u našem društvu.

Saznajte više: Petsto dolara za ulaznicu za beogradski koncert Amy Winehouse

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X