Kandžija i Gole žene poklanjaju novi singl ‘Ja se zovem’

I mačke na grani već cijuču o skorašnjem izlasku novog studijskog albuma Kandžije i Golih žena. U međucima snimanja, Gole žene i Kandžiju upoznaje sve brojnija publika njihovih koncertnih nastupa na kojima, uz ‘Crkvu’, predstavljaju sve više novih pjesama koje će se naći na novom albumu. Među njima je ‘Ja Se Zovem’, od sad u studijskoj verziji dostupna i s pratećim videom te za besplatno preuzimanje i slušanje.

  •  
  •  
Kandžija ‘Ja se zovem’

O pjesmi “Ja Se Zovem” Kandžija je rekao: “Jedna od tvrđih među novim pjesmama,… Već dugo vremena želim snimit ovu stvar, jer sam skontao da mi je ime zakon i čak možda i pretvrdo. Kao djetetu mi je znalo bit bed i neugodno jer mi je drukčije, ali sam skontao da sam to ja i ponosan sam na sebe. Ne možeš ništa ako ne znaš tko si, a ja sam Stjepko. Zovu me i Kandžija. Dec maj madafakin nejm. Poklanjamo baš ovu stvar ljudima na free download da malo skontaju spiku, pripreme se za album, a da opet ne otkrijemo previše”.

O videospotu “Ja Se Zovem”Kandžija i Gole žene kažu: “Sniman je sunčanog ponedjeljka u Fabijancima (zaseoku u blizini Zagreba, Karlovca i Petrinje), kamerom Tina Majnarića pred koju su spremno sjele gospođe Kata, Bara, Bara i Ana. Dame su snimljene pri demonstraciji nastanka novog vizualnog zaštitnog znaka Kandžije i Golih žena. Radi se heklanom tabletiću s gramatički najljepšim slovima u Kandžijinom imenu. Ovom prilikom zahvaljujemo i gospodinu Uvodiću na srdačnom vokalnom uvodu.”

Besplatno preuzimanje i slušanje pjesme “Ja se zovem”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X