Kandžiji u spotu ‘Rokatiki’ Mrle glumi legendarnog bugarskog nogometaša Trifona Ivanova

Albumom ‘Plafon’ pokorio je domaću scenu prošle godine, a Kandžija publici sada predstavlja novi spot za singl ‘Rokatiki’. Nakon brojnih uspješnica poput pjesama ‘Seljak’, ‘Nemoguće’ i ‘Magična butra’, došlo je vrijeme da majstor domaćeg hip-hopa objasni svima što znači ‘Rokatiki’.

Kandžija i Mrle (Foto: promo)

“U samom spotu sudjelovalo je oko 40 ljudi ljudi, sniman je na oko 15 lokacija, 3 grada, 2 zemlje, jedna ljubav. Svi koji su sudjelovali su stvarno bili odlični i hvala im što su nam čak i u ovim čudnim vremenima pomogli da zajedno svi objasnimo što znači “Rokatiki” zapravo. Samo ljubav svima”, rekao je Kandžija.

Spot je režirao, producirao te napisao scenarij sam Kandžija, a inspiraciju je, kako kaže, našao u divnoj zemlji Bugarskoj za koju ističe da je skriveni dragulj. Snimali su Tin Majnarić, Dalibor Skočić te Marko Žuljević na dronu. Za montažu i efekte zaslužna je ekipa TETRABOT studija koja već 12. put surađuje s Kandžijom na produkciji spota, te su jedini stalni suradnik u njegovim vlastitim spotovima od same ideje pa do kraja. Upravo su oni za “Rokatiki” napravili montažu (Maida Srabović), ali i vizualne efekte (Vedran Štefan) u svom osebujnom razigranom stilu te su ovime zaista okrunili njihovu uspješnu suradnju. Plesale su kao belomanastirke, a i prerealno i fantastično odglumile djevojke iz Plesnog studija Shine iz Osijeka, pod vodstvom Mire Sekereš, te koreografijom nje i Suzane Žuljević. Uz njih moramo istaknuti i iznenađujuću, ali vrhunsku solo ulogu mladog glumca Gordana Marjanovića.

Osim Kandžije, zvijezde spota su Damir Martinović Mrle kojeg je posudio od Leta 3 i pojavljuje se kao tribute za legendarnog bugarskog nogometaša Trifon Ivanova, a tu su još i Gole žene te poznati zagrebački reper Khan koji glumi menadžera.

Album “Plafon” Kandžija je objavio za vlastiti label Zlatne žbice, a nakon izlaska album je bio najstreamaniji u Hrvatskoj na digitalnim servisima. Upravo tim albumom zaradio je i nominaciju za nagradu Porin u kategoriji Najboljeg albuma klupske glazbe. Od posljednjeg izdanja Kandžije s Golim ženama čekalo se pune četiri godine, a obzirom na reakciju kritike i publike, Kandžija je zadržao status jednog od najboljih domaćih hip-hopera.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X