Kit Harington vraća se ulozi Jona Snowa u nastavku serije ‘Game of Thrones’

Riječ je o prvoj spin-off seriji HBO-ovog hita čija će se radnja odvijati nakon događaja iz izvorne serije.

Kit Harington kao Jon Snow (foto: HBO)

Legenda o Jonu Snowu još nije do kraja ispričana. The Hollywood Reporteru javlja da je Kit Harington potpisao ugovor za ponavljanje uloge u nadolazećoj seriji koja će služiti kao nastavak “Game of Thrones”.

Riječ je o prvoj spin-off seriji HBO-ovog hita čija će se radnja odvijati nakon događaja iz izvorne serije. U slučaju lika Jona Snowa, zadnji put smo ga vidjeli kako ide sjeverno od Zida nakon što je ubio Daenerys Targaryen.

Vijest je iznenađujuća iz više razloga. Na primjer, programski predsjednik HBO-a Casey Bloys prethodno je odbacio spin-off seriju s izvornim GoT zvijezdama. I sam Harington je javno govorio o utjecaju koji je igranje Jona Snowa imalo na njegovo mentalno zdravlje, što ga je na kraju navelo da se prijavi na rehabilitaciju 2019. godine. “Prošao sam kroz neke poteškoće s mentalnim zdravljem”, rekao je u intervjuu za SiriusXM 2021. “Mislim da je to bilo izravno zbog prirode serije i onoga što sam radio godinama.”

Projekt o Jonu Snowu je sedma poznata spin-off serija “Game of Thrones” u razvoju na HBO-u. “House of the Dragon”, prednastavak o kući Targaryen, trebao bi se premijerno prikazati 21. kolovoza. Ostali projekti uključuju “The Sea of ​​Snake” o Lordu Corlysu Velaryonu; “10 000 Ships” o ratnici princezi Nymeriji; “A Knight of the Seven Kingdoms” prema Martinovim fantastičnim romanima “Tales of Dunk and Egg”; i dramsku animiranu seriju pod nazivom “The Golden Empire”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X