Koncert hip hop legendi Slum Village prebačen u Dva osam

Zbog smanjenog kapaciteta ostalo je još malo ulaznica.

Slum Village

Koncert legendi iz SAD-a, hip-hop grupe Slum Village, prebačen je u manji i intimniji prostor kluba DVA OSAM, u utorak 9. travnja. Rap šampioni iz Detroita će zagrebačkoj publici predstaviti srž zvuka nastalog na ulicama ‘Grada Motora’ koji je svojevremeno postavio nove standarde na američkoj, pa time i svjetskoj hip-hop sceni.

Slum Village oformljeni su sredinom 90-ih godina od strane repera Baatin i T3, te producenta J Dille. Na lokalnoj su sceni od samog početka počeli rapidno dobivati na velikoj popularnosti, a Dilla je sa svojim producentskim umijećem i suradnjama s imenima poput De La Soul i The Pharcyde već uživao veliko poštovanje među kolegama i publikom. Grupu je primarno obilježavao vrlo specifičan stil produkcije i zvuk, a to je ujedno jedan od razloga zašto su ih uspoređivali s njujorškim legendama A Tribe Called Quest. Uz Slum Village kao predgrupa zagrebačkoj publici predstavit će se i čikaški duo Abstract Mindstate čiji je posljednji album u potpunosti producirao Kanye West. Domaći support dati će i sjajni Amerikanac u Zagrebu – Amerigo Gazaway, Blackoutov Phat Phillie, mladi BARS, Pendrek, Poncije iz Čakovca i DJ kolektiv Groove Playaz.

Zbog smanjenog kapaciteta ostalo je još malo ulaznica, dok će vrlo limitirani kontingent karata biti dostupan i na vratima kluba.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X