Koncert Rogera Watersa u Areni gotovo rasprodan

Arena Zagreb neće biti dovoljna za sve koji žele biti dio ovog rock spektakla.

  • 41
    Shares
Roger Waters – Us+Them turneja, koncert u Aucklandu (Foto: promo)
Roger Waters – Us+Them turneja (Foto: promo)

Za desetak dana zagrebačku će Arenu preplaviti tisuće rock entuzijasta i ljubitelja kreativnog stvaralaštva Rogera Watersa. Ulaznice za fan pit razgrabljene su već u prvim minutama nakon objave događaja, parter je službeno rasprodan, a i tribine će uskoro obilježiti ista sudbina.

Još otkako su mediji domaću publiku obavijestili o tome kako Watersova “Us + Them” turneja stiže i do nas, uzbuđenje raste svakom viješću o rasprodanim koncertima diljem svijeta. Ako je ikada bilo upitno, sada je neporecivo da i hrvatska publika znaju prepoznati vrijednost ovakvog jedinstvenog glazbenog dragulja. Us + Them publici donosi mješavinu uvijek aktualnih hitova iz Watersovih slavnih dana s Pink Floydom i velikih uspješnica njegove solo karijere.

Turneja slavi ideju o jednakosti i zajedništvu svih ljudi, a posjetitelji u Areni Zagreb svjedočit će svemirskom audiovizualnom spektaklu, eksplozivnom srastanju zvuka i slike te besprijekornom nastupu koji će Hrvatsku još dugo nakon koncerta držati pod dojmom. Dobro je poznato kako je svaki njegov show veličanstveniji od onog prethodnog, a ova je turneja, nastala u produkciji vrijednoj čak četiri milijuna dolara, navodno je posljednja na kojoj će poznati glazbenik izvoditi repertoar svog bivšeg benda. Uhvatite posljednji vlak za doživljajno putovanje u svijet u kojem su pacifističke vizije idealnog društva opjevane bezvremenskim hitovima.

Preostale ulaznice potražite na www.eventim.hr.

  • 41
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X