KONTAKT konferencija: Veliki regionalni događaj glazbene industrije u ožujku u Beogradu

Kontakt konferencija održat će se u Beogradu od 24. do 26. ožujka 2022. godine.

KONTAKT konferencija 2022.

Najveći događaj profesionalaca glazbene industrije u regiji, Kontakt konferencija, održat će se u Beogradu od 24. do 26. ožujka  2022, u organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Nakon dva online izdanja, Kontakt 2022 održat će se uživo. Ova značajna konferencija okuplja profesionalce iz regije na temu glazbenog biznisa, starih i novih trendova i aktualnih mogućnosti. Najnovije, šesto izdanje Kontakta obilježit će primjeri dobre prakse, inspirativne tribine, kreativni paneli, radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da stvore perspektivno okruženje za sve glazbene profesionalce u regiji, i da omoguće fluentnu i konstantnu suradnju stručnjaka iz ove oblasti na našim prostorima.

Kontakt je dio INES asocijacije (Innovation Network of European Showcases), u okviru ove mreže je 19 europskih showcase konferencija i festivala, a Kontakt je još 2019. primljen kao jedini predstavnik Srbije.

Kontakt 2022 bit će podijeljen u tri programske cjeline: tribine i paneli; izložbe i radionice; glazbeni dio programa (koncerti).

Danas je više nego ranije neophodna promocija novih ideja i tendencija, kao i povezivanje profesinalaca iz regije, tako da će Kontakt i ovoga puta biti održan u pravom trenutku – uoči nadolazeće festivalske sezone.

Glazbeni program:

Prve večeri Kontakta 2022, 24. ožujka, u Zadužbini Ilije M. Kolarca, nastupit će pijanistkinje Branka Parlić i Nataša Penezić. Na programu koncerta ,,Pavana and more” – “Bit će djela za dva klavira i za klavir solo Stiva Martlanda, Gevina Brajersa, Meredit Monk, Dragoljuba Ilića Ilketa, Vilijama Dakvorta i Filipa Glasa. Branka Parlić je 2020. godine dobila značajno priznanje Global Music Awards: Silver Medal Winner – Outstanding Achievement za ploču INITIÉS 2017! I to je samo jedna u nizu potvrda njenog višedecenijskoh uspeha”, najavljuju iz Kontakta. Ulaznice za koncert ,,PAVANA AND MORE – muzika za solo i dva klavira” dostupne su na blagajni Zadužbine Ilije M. Kolarca. Cijene su 800, 1.000 i 1.200 dinara. Koncert počinje u 21:00 sat.

Istu večer, u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15 koncert će odraditi Nikola Vranjković. Iako posljednjih godina osvaja velike koncertne dvorane, ne odustaje od intimnog klupskog iskustva koje publika uvijek posebno cijeni. Baš takvo pružit će publici Kontakt konferencije. Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 1.300 dinara dostupno je putem tickets.rs prodajne mreže. Redovna cijena ulaznica bit će 1.500 dinara i bit će dostupne u Anti Shop Elektropioniru. Koncert počinje u 20:00 sati.

Također u Anti Shop Elektropioniru u subotu 25. ožujka, sa početkom u 21:00 sat, dogodit će se ekskluzivni klupski nastup Obojenog programa. Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 1.300 dinara bit će dostupne putem tickets.rs prodajne mreže. Redovna cijena ulaznica bit će 1.500 dinara i bitće dostupne u Anti Shop Elektropioniru.

Posljednju večer #Kontakt2022 konferencije u krugu Cetinjske, u Anti Shop Elektropioniru, Rebel Star i Bohemija sviraju prvi zajednički koncert i predstavljaju fantastične albume objavljene krajem prošle godine, “Početak i kraj” i “Putujemo”. Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 1.000 dinara dostupne su putem tickets.rs prodajne mreže. Redovna cijena ulaznica bit će 1.200 dinara i bit će dostupne u Anti Shop Elektropioniru. Koncert počinje u 21:00 sati.

A nakon duže koncertne pauze kada je Beograd u pitanju, nastupom u Domu omladine Beograda, također 26. ožujka, Elemental će zaokružiti ovogodišnju koncertnu #Kontakt2022 priču – u raspoloženju i sa porukom koju nosi njihov aktuelni singl ,,Dvojka”: ,,Snaga je u broju, ispletena nit je dulja kada letimo u roju neće odnijet nas oluja…”

Otjerat će sve oluje miljenici beogradske publike 26. ožujka. Ulaznice za koncert Elementala su već u prodaji putem tickets.rs prodajne mreže. Prvih 100 ulaznica dostupno je po pretprodajnoj cijeni od 1.200 dinara, redovna cijena bit će 1.500 dinara, a na večer koncerta 1.800 dinara. Koncert počinje u 21:00 sati.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X