Krankšvester u Tvornici kulture

Ponos Slavonije, dva najotrovnija jezika istočne Hrvatske, duo Krankšvester okupirat će u subotu, 27. travnja zagrebačku Tvornicu kulture.

Krankšvester

Bend s kojim mnogi nisu na čisto da li ga vole ili mrze, ali mu ipak dolaze na koncerte, nedavno je objavio svoj drugi studijski album jednostavno nazvan “Krankšvester” koji se, kao i prethodnik može besplatno skinuti s neta. Nekoliko velikih favorita s nove ploče poput “Zauvijek u klubu”, “Disco rak”, “Moj kurac je odavno prekinuo s tobom” ili “Nakon šore” (sa jednim od njaboljih spotova u nas protekle godine) već su odavno vrhunci koncerata Krankšvestera jer je bend odmah krenuo s koncertima puneći klubove u domovini i dijaspori.

Aktualna turneja nosi naziv “Pelcujem ti muf zauvijek u klubu” I u sklopu nje su Sett I 3ki Stil već nastupili u Rijeci i Zadru. Slijede koncerti u Osijeku, Splitu I Beogradu te dakako kod nas. Ako ih slučajno promašite u nekom od klubova provjerite ljetne festival u regiji jer su Krankšvester jedan od bendova za koje će se svi trgati da ih dovedu.

Tvornica kulture ugostit će ova dva ljubavnika hip hopa u subotu 27. travnja.

Pretprodajna cijena im iznosi 45 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 60 kn.

Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1),  Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar, Punkt (Branimir centar), Daily News (Prolaz podhodnik)

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh