Kreće nova sezona Rockdoc radionice za produkciju glazbenog dokumentarca

Polaznici će tijekom radionice i predavanja saznati apsolutno sve o svim važnim dijelovima realizacije i produkcije glazbenog dokumentarnog filma.

Rocument u VIB-u nastavlja četvrtu sezonu besplatnog dokumentarnog filmskog programa u formi scenarističko-redateljske radionice Rockdoc pod stručnim vodstvom redatelja i scenarista Silvija Mirošničenka (“Edo Maajka – Sevdah o rodama”, “Čuvar tegljača”, “Druga strana Rock’n’Rolla”, “Grandpa Guru” i mnogi drugi dokumentarni filmovi).

Polaznici će tijekom radionice i predavanja saznati apsolutno sve o svim važnim dijelovima realizacije i produkcije glazbenog dokumentarnog filma. Prvi dio edukacijskog programa će biti posvećen kreiranju ideje, koncepta i scenarija za glazbeni dokumentarni film dok će se u nastavku radionice polaznici educirati o snimanju, produkciji i postprodukciji dokumentarnog filma. Bitan segment radionice će biti posvećen montaži glazbenog dokumentarnog filma.

Danas je suvremena tehnologija većini dostupna, pa samim time i tehnologija potrebna za snimanje (digitalne kamere, fotoaparati, mobiteli s kamerama visoke rezolucije) koja omogućava jednostavno kreiranje i produkciju filmskog sadržaja. U sklopu radionice će se omogućiti i korištenje profesionalne filmske opreme i tehnike ovisno o potrebama polaznika.

Radionica je u potpunosti besplatna. Prijave putem maila: [email protected]

Prvi termin RockDoc radionice je zakazan u subotu 29. lipnja od 13 do 16 sati u prostoru zagrebačkog kluba Vintage Industrial.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X