Krešo i Kisele Kiše objavili album ‘U potrazi za bijelim zecom’

Treći studijski album Kreše i Kiselih Kiša ‘U potrazi za bijelim zecom’, snimljen u studiju Hrvatske radiotelevizije (kao nagrada za pobjedu treće sezone HR Demo kluba), napokon je ugledao svjetlo dana.

Krešo i Kisele Kiše ‘U potrazi za bijelim zecom’

Nakon objave najavnog singla/spota “Veseli stroj”, novi album ponuđen je za besplatno preuzimanje. Sadrži 16 autorskih pjesama i jednu obradu: “Ti si moj hit”, Grupe 777; mix/master djelo je Dražena Gavrilovića iz zagrebačkog Pod.room studija, ilustracije za omot CD-a djelo su ruku nagrađivanih umjetnica Agate i Apolonije Lučić, a album je izdan pod etiketom Fat Brek.

Krešo i Kisele Kiše, s preko 100 odsviranih koncerata i festivala (u Hrvatskoj i inozemstvu), spada među najaktivnije bendove na hrvatskoj (alternativnoj) sceni. Pobjeda na HR Demo klubu, sudjelovanje u finalu prvog RockOff festivala, dijeljenje stage-a s Marky Ramoneom, Hladnim pivom, Letom 3, M.O.R.T.-om, Brkovima i mnogim drugim bendovima, gostovanja u raznim televizijskim i radijskim emisijama  što razgovorom, što live nastupom, kao i brojne pozitivne kritike na prva dva albuma i spotove, samo su neka priznanja kvalitete i dobrog rada benda.

Bend planira skoru promociju novog albuma po Hrvatskoj i susjednim zemljama. Datume nadolazećih koncerata, kao i ostale novosti, možete pratiti na službenoj facebook stranici benda.

Skinite besplatno: Krešo i Kisele Kiše “U potrazi za bijelim zecom”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X