Krešo i Kisele Kiše objavili album ‘U potrazi za bijelim zecom’

Treći studijski album Kreše i Kiselih Kiša ‘U potrazi za bijelim zecom’, snimljen u studiju Hrvatske radiotelevizije (kao nagrada za pobjedu treće sezone HR Demo kluba), napokon je ugledao svjetlo dana.

Krešo i Kisele Kiše ‘U potrazi za bijelim zecom’

Nakon objave najavnog singla/spota “Veseli stroj”, novi album ponuđen je za besplatno preuzimanje. Sadrži 16 autorskih pjesama i jednu obradu: “Ti si moj hit”, Grupe 777; mix/master djelo je Dražena Gavrilovića iz zagrebačkog Pod.room studija, ilustracije za omot CD-a djelo su ruku nagrađivanih umjetnica Agate i Apolonije Lučić, a album je izdan pod etiketom Fat Brek.

Krešo i Kisele Kiše, s preko 100 odsviranih koncerata i festivala (u Hrvatskoj i inozemstvu), spada među najaktivnije bendove na hrvatskoj (alternativnoj) sceni. Pobjeda na HR Demo klubu, sudjelovanje u finalu prvog RockOff festivala, dijeljenje stage-a s Marky Ramoneom, Hladnim pivom, Letom 3, M.O.R.T.-om, Brkovima i mnogim drugim bendovima, gostovanja u raznim televizijskim i radijskim emisijama  što razgovorom, što live nastupom, kao i brojne pozitivne kritike na prva dva albuma i spotove, samo su neka priznanja kvalitete i dobrog rada benda.

Bend planira skoru promociju novog albuma po Hrvatskoj i susjednim zemljama. Datume nadolazećih koncerata, kao i ostale novosti, možete pratiti na službenoj facebook stranici benda.

Skinite besplatno: Krešo i Kisele Kiše “U potrazi za bijelim zecom”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X