Stephen Colbert i Milly Bobby Brown napravili spoof skeč na scenu iz ‘Stranger Things’

Američka nadnaravna SF horor serija ‘Stranger Things u dva je kratka mjeseca od svoje premijere na Netflixu stekla već kultni status, a dječji dio casta postao je prestižni gost svakog TV voditelja američkog talk-showa koji drži do sebe.

'The Late Show'
‘The Late Show’

Nedavno su tako klinci svi zajedno gostovali kod Jimmyja Fallona, a ovoga je puta Stephen Colbert ugostio samo britansku glumicu Milly Bobby Brown, djevojčicu koja je odigrala ulogu Eleven. Zajedničkim su snagama u ironičnom skeču, u tipičnom Colbertovom stilu, snimili parafrazu scene u kojoj Eleven demonstrira svoje telekinetičke sposobnosti.

Colbert je u skeču u ulozi dr. Martina Brennera kojeg Eleven naziva tatom”, a Milly Bobby Brown ponovno igra samu Eleven koja na “tatinu” zapovijed zagrijava hranu u mikrovalnoj i tjera limenku Coca-Cole da pleše.

pogledajte video:

Netlfix je obnovio seriju za novu sezonu, a njezini su autori braća Duffer i producent Dan Cohen najavili kako će u devet epizoda druge sezone biti ponešto novih likova, širenja priče i mitologije koja je u prvoj sezoni tek načeta.

Nostalgična je posveta osamdesetima prepuna pop-kulturnih referenci, po svemu sudeći, već i sama postala referencijalni objekt pop kulture.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X