Stephen Colbert i Milly Bobby Brown napravili spoof skeč na scenu iz ‘Stranger Things’

Američka nadnaravna SF horor serija ‘Stranger Things u dva je kratka mjeseca od svoje premijere na Netflixu stekla već kultni status, a dječji dio casta postao je prestižni gost svakog TV voditelja američkog talk-showa koji drži do sebe.

'The Late Show'
‘The Late Show’

Nedavno su tako klinci svi zajedno gostovali kod Jimmyja Fallona, a ovoga je puta Stephen Colbert ugostio samo britansku glumicu Milly Bobby Brown, djevojčicu koja je odigrala ulogu Eleven. Zajedničkim su snagama u ironičnom skeču, u tipičnom Colbertovom stilu, snimili parafrazu scene u kojoj Eleven demonstrira svoje telekinetičke sposobnosti.

Colbert je u skeču u ulozi dr. Martina Brennera kojeg Eleven naziva tatom”, a Milly Bobby Brown ponovno igra samu Eleven koja na “tatinu” zapovijed zagrijava hranu u mikrovalnoj i tjera limenku Coca-Cole da pleše.

pogledajte video:

Netlfix je obnovio seriju za novu sezonu, a njezini su autori braća Duffer i producent Dan Cohen najavili kako će u devet epizoda druge sezone biti ponešto novih likova, širenja priče i mitologije koja je u prvoj sezoni tek načeta.

Nostalgična je posveta osamdesetima prepuna pop-kulturnih referenci, po svemu sudeći, već i sama postala referencijalni objekt pop kulture.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X