Lelee imaju novu pjesmu i video spot ‘Nestaješ’

Slovenski razigrani indie-rock/post-punk band Lelee slavi dolazak proljeća sa novim singlom i videospotom ‘Nestaješ’, koji je objavljen za slovensku diskografsku kuću Moonlee Records.

Lelee ‘Nestaješ’

Novi singl “Nestaješ” je odiseja o izgubljenoj ljubavi i patnji na balkanski način. Konkretno, zamislite da su se KGLW (King Gizzard & the Lizard Wizard) na svojoj evropskoj turneji izgubili i završili u kafani, negdje bogu iza nogu, dobro se napili sa Vlatkom Stefanovskim, dok sa radija pršte Altin Gün.

Video spot je režirala zagrebačka multimedijska umetnica Ivana Ljubičić, koja stvara vizualije pod imenima Amio Mon in faded code. Režiserkin temperament odlično se poklopio sa ludilom benda, i nastao je videospot, pun šljokičastih vizualija, u kojem sve pulsira i prepuno je boja i emocija pršte na sve strane. Psihadelično, jako.

Lelee će pjesmu “Nestaješ” premierno predstaviti u živo na festivalu MENT Ljubljana, na kojem će nastupiti u četvrtak, 30. ožujka u Gala Hali.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X