Let 3 kreće zlatnim traktorom u Liverpool, na mapu ucrtani i gradovi u Ukrajini

Najpoznatiji traktor u Hrvatskoj uskoro kreće na put prema Liverpoolu! Kao što je Damir Martinović Mrle već najavio, do Liverpoola će stići cestom i teleportacijom, a zakazani datum teleportacije je u ponedjeljak, 24.4. u 20:30 s kastavske Crekvine.

Let 3 je objavio i mapu kretanja (Foto: Dallas Records)

“Na put idu želje Leta 3 za mirom u Africi i cijelom svemiru’’, poručili su Riječani dok su u tijeku posljednje pripreme i meditacije prije putovanja zlatnim traktorom – simbolom transhumanizma koji je ujedno i dio njihove humanističke, ekološke agende.

“To je bio mali traktorčić, sad je taj mali traktorčić prerastao u ovaj veliki zlatni traktor, koji se bori protiv svega što ne valja i put je u zlatnu budućnost”, poručio je Zoran Prodanović Prlja prije teleportacije.

Dodali su kako čovjek nikad prije nije bio u situaciji da pomoću tehnologije iskorijeni siromaštvo i glad u svijetu, da svi budemo sretni, zadovoljni i da živimo u jedinstvenom komunističkom svijetu.

”Pravo na život, pravo na stanovanje, pravo na seksualnu, rodnu opredjeljenost, i na puža, i da budemo tolerantni jedni prema drugima. ŠČ je municija pozitivne energije, njeno djelovanje je katarzično, ne ubija nego obnavlja. We will protect you with the power of ŠČ. U suradnji s tehnologijom možemo postati bolji neljudi”, rekao je Damir Martinović Mrle, referirajući se pritom na filozofiju francuskog dramatičara Antonina Artauda, koji kaže da se treba raspršiti u tisuće komada i sastaviti u jedno potpuno novo nadbiće.

Let 3 na zlatnom električnom traktoru (Foto: Mirjana Šarić)

Početni itinerar puta je spreman, a putem će se možda mijenjati. O svim događajima s proputovanja do M&S Bank Arene Liverpool, gdje će 9.5. Let 3 nastupiti u polufinalnoj večeri na izboru za najbolju pjesmu Europe, bend će obavještavati javljanjima uživo na svojim društvenim mrežama.

Podsjećamo da je Let 3 najavio veliki open air koncert 2.9. na zagrebačkoj Šalati, neposredno nakon povratka s Eurovizije nastupit će 19. 5. u beogradskom Domu omladine, a 25. 5. u ljubljanskom Kino Šiška. Ulaznice za Šalatu u prodaji su putem sustava Eventim.hr, za Dom omladine Beograda putem sustava Tickets.rs, a za Kino Šiška na webu Kino Šiška.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X