Ljetno kino nastupa na INmusic festivalu

S Lastova na INmusic stiže sinonim za daleke jadranske otoke, duge tople noći i zvuk cvrčaka. Dolazi Ljetno kino. Bend kojeg se slobodno može prozvati ‘kućnim bendom’ ovogodišnjeg INmusic festivala. Max Juričić na ukulelama, Vlade Matulić na klarinetu i Filip Petković za bubnjevima imaju poseban zadatak da 23. i 24. lipnja projiciraju samo pozitivnu energiju.

Ljetno kino

Ukulele, klarinet, bubanj te višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu koji vam neće dozvoliti da na ponoćnim zabavama i na prelasku jednog u drugi festivalski dan ostanete po strani. Oni željni dobrih vibracija svoje će mjesto pronaći pred pozornicom „Ko to tamo peva“ gdje će svojim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples biti zaduženo Ljetno kino.

Bend je u ljeto 2009. okupio Max Jurčić (ex Film, Azra, LeCinema, Vještice, Šo!mazgoon). Od tada nastupaju na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima. Godine 2013. bili su i prvi bend koji je ikada zasvirao na Palagruži. Svoju su publiku imali i 2011. na otvaranju filmskog festivala u Cannesu.

Ljetno kino se ne zaustavlja samo na glazbi. 2014. pokreću T-shirt brand ”Ljetno kino fashionline”, a snagu svoje glazbe usmjerili su i na humanitarnu akciju “Otočka groznica” koja je usmjerena na dobrobit djece iz malih mjesta s ruba Jadrana.

Deveto izdanje INmusic festivala održat će se već tradicionalno na Otoku mladosti zagrebačkog Jaruna u standardnom trodnevnom izdanju, odnosno uključivat će nulti dan i dva redovna dana festivala. Nestrpljivo se iščekuju nastupi bendova kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, Flogging Molly, Wolfmother i mnogih drugih.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X