Ljudi žele Štuliću uplatiti novce za ‘Ravno do dna’, on dao i prvi album Azre na besplatni download

Branimir Štulić je na Facebooku na besplatni download ponudio i prvijenac grupe Azra, nakon što je isto učinio s trostrukim koncertnim albumom ‘Ravno do dna’ kojeg je prošli tjedan u vinilnom obliku reizdala Croatia Records.

Azra ‘Azra’

“İma li način da mi platimo download? Bila bi nam čast. Mislim na sve, ne samo na sebe…”,  napisao je jedan Facebook korisnik, a drugi se nadovezao: “Bravo! Isto pitanje Johnny, kako da ti uplatimo za download?” na jučerašnji post Branimira Štulića u kojem je napisao: “Za 2000 downloada albuma “Ravno do dna” Babokrelac ostao je kratak za nekih 500 000 kuna.”

Sat vremena kasnije ponudio je po istom sistemu na besplatno preuzimanje i eponimni prvijenac grupe Azra.

Podsjećamo, Štulić je prošli tjedan reagirao na vijest da je album “Ravno do dna” u tiskari, te potom čak i preko odvjetničkog tima zatražio zabranu za objavljivanjem albuma od strane Croatia Recordsa.

Album je u dućane došao u četvrtak 1. rujna, a dva dana kasnije Branimir Štulić ga je ponudio preko svog Facebook profila na besplatni download. U međuvremenu je uklonio profil Petrovic Petar s Youtubea preko kojeg je godinama objavljivao svoju glazbu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X