Lovely Quinces otkrila svoj tajni glazbeni projekt Bad Daughter

Pod imenom Bad Daughter, Dunja Ercegović je do sada snimila i objavila na Bandcampu pet autorskih pjesama.

Bad Daughter

Prije godinu dana Dunja Ercegović alias Lovely Qunces počela je na Bandcampu objavljivati pjesme pod imenom Bad Daughter. Riječ je o njenom ogoljenom osobnom DIY projektu na kojem su sve pjesme snimljene u lo-fi varijanti samo uz pomoć mobitela.

Objavila je ukupno pet pjesama u par navrata.  Prva “May irrationally rational noise ail” je uploadana 22. prosinca 2016. godine. Slijedile su je “When I Was A Kid” i “Comet Grounds”, da bi u veljači ove godine Bad Daughter dodala i “Pick the girl​.​.​.​not your nose”, te “Phillipe Go”.

Od Lovely Quinces još uvijek nismo dočekali prvi album, čije objavljivanje se već dvije godine odlaže, no kantautorica je zato kao Bad Daughter snimila kvalitetan i intimni materijal u trajanju jednog solidong EP-ija.

Dakle, to što na Bandcampu u opisu autorice piše da dolazi in New Yorka, samo je krivi trag, jer je riječ o još jednom umjetničkom licu Dunje Ercegović.

Naravno, za projekt Bad Daughter su neki znali od početka tko stoji iz njega, a sada je odlukom same autorice to javna stvar.

Poslušajte Bad Daughter

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X