Let 3 s pjesmom ‘Mama ŠČ!’ i peti tjedan uzastopno najemitiraniji u Hrvatskoj

Time je riječki sastav ostvario svoj najduži boravak na vrhu liste najemitiranijih domaćih naslova u hrvatskom radijskom eteru.

Let 3 (Foto: Franko Kelam)

Osim što je ostvario svoj najbolji rezultat od postojanja liste, Let 3 je izjednačio najduži niz boravka na prvom mjestu hrvatskog eurovizijskog predstavnika. Osim grupe Let 3, niz od pet uzastopnih tjedana (od 1. do 29. ožujka 2021.) ostvarila je pobjednica Dore 2021. Albina sa singlom “Tick-Tock” (Universal Music Hrvatska).

Prije putovanja u Liverpool, gdje će se održati 67. izdanje Eurosonga, članovi benda Let 3 održat će niz koncerata diljem Europe kako bi promovirali pjesmu Mama ŠČ!. U sklopu promotivnih aktivnosti najavljeni su nastupi na tri predeurovizijska koncerta – London Eurovision Party (London, Ujedinjeno Kraljevstvo, 16. travnja), Polish Eurovision Party (Varšava, Poljska, 1. travnja) i PrePartyES (Madrid, Španjolska, 7. i 8. travnja), kao i samostalni koncert grupe Let 3 (dvorana Zrinjevac, Osijek, 21. travnja).

Svoju prvu tehničku probu u Liverpoolu bend Let 3 održat će 30. travnja, dok će u prvom polufinalu (9. svibnja) nastupati pod rednim brojem 7.

HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na preko 130 radijskih stanica u Hrvatskoj prema podacima servisa 1Played. Podaci se odnose na tjedan od 13. ožujka do 19. ožujka 2023. godine, od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X