Šiza najavljuje novi album singlom ‘Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda’

Eksplozivni rock dvojac Šiza predstavlja novi singl ‘Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda’ koji, kao prvi u nizu, dolazi u službi najave novog albuma.

Šiza ‘Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda’

Šiza je u nešto više od dvije godine prisutnosti na sceni postigla zapaženi uspjeh okrunjen debut albumom „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem”, a struka je pozitivne kritike dodatno manifestirala kroz nominacije za domaće i regionalne glazbene nagrade.

Novi singl „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” potvrđuje vjernost beskompromisnoj lirici i žestokom zvuku, koji pleše između garažnog rocka i post punka, te najavljuje drugi studijski album, čije će konture Šiza dodatno predstaviti nadolazećim pjesmama.

Osim toga, Šiza predstavlja i Bokija, svog zebrastog prijatelja, koji je, kako sam kaže, njihov motivacijski govornik, svjetionik u tamnoj noći i zvijezda vodilja u neistraženom svemiru.

„Ako želiš da baka bude ponosna na tebe, ponašaj se kao da te gleda cijeli dan.” – poručuje Boki

Leonard Klaić i bend zajedno su odradili produkciju, dok snimanje, miks i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Dinko Šimac (Beyond Pines Films) i bend pobrinuli su se za režiju, Luka Bošnjak bio je zadužen za osvjetljenje, a tajanstveni Boki je za potrebe videospota pripremio arsenal opakih plesnih pokreta. Glazbu potpisuju Marko Kuhar i Bruno Antolić, dok je Bruno Antolić autor teksta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X