Marilyn Manson singlom ‘We Are Chaos’ najavljuje novi album

Novi, istoimeni, album izlazi u rujnu ove godine.

Marilyn Manson ‘We Are Chaos’

Singlom “We Are Chaos” za koji je video spot snimio Matt Mahurin, američki shock-rocker Marilyn Manson najavio je svoj 11. studijski album za rujan ove godine.

„Ovo je album koji dosad nitko osim mene nije u cijelosti čuo do kraja sve dok nisam napravio postprodkciju. Definitivno postoji strana A i strana B u tradicionalnom smislu. Ali kao i na LP-u, to je ravan krug i na slušatelju je da stavi posljednji dio slagalice u sliku svake pjesme”, napisao je Manson na Twitteru.

Opisujući ploču kao “konceptni album”, Manson je rekao da je zapis “pucanj u zrcalo”. “Jennings i ja smo ga izgradili za slušatelja – to je ono ogledalo u koje nećemo gledati. Postoji toliko soba, ormara, sefova i ladica. Ali u duši ili vašem muzeju sjećanja, najgora su uvijek ogledala. Oštrice i sjene duhova progonili su mi ruke dok sam pisao većinu ovih tekstova. Čineći ovaj zapis, morao sam pomisliti:” Ukroti svoju ludost, zakopčaj svoje odijelo. I pokušaj se pretvarati da nisi životinja, “, ali znao sam da je čovječanstvo najgore od svih. Činiti milost je poput ubojstva. Suze su najveći izvoz ljudskog tijela”, napisao je Manson.

Marilyn Manson “We Are Chaos”, popis pjesama:

1. Red Black And Blue
2. We Are Chaos
3. Don’t Chase The Dead
4. Paint You With My Love
5. Half-Way & One Step Forward
6. Infinite Darkness
7. Perfume
8. Keep My Head Together
9. Solve Coagula
10. Broken Needle

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X