Matej Milošev: Ako u nešto vjeruješ, onda sjedi i napravi to

Matej Milošev trenutno ima najnagrađivaniji video spot na međunarodnim filmskim festivalima.

Matej Milošev (Printscreen: VIDA / Youtube)

Nakon što je primio prvo međunarodno priznanje – “Silver Award” na Hollywood Independent Filmmakers Awards & Festival – videospot za pjesmu “Krug” mladog glazbenika Mateja Miloševa je zaredao niz od još deset međunarodnih priznanja na filmskim festivalima od Indije, preko Europe do Amerike. Čeka se još niz festivala na kojima je “Krug” u režiji Ivane Radić (inače mlade animatorice i redateljice u usponu) ušao u selekciju, za još priznanja. Povodom toga smo popričali s Matejem Miloševom, čelistom koji je ujedno pokretač niza suradnji na hrvatskoj sceni.

Među priznanjima koja je videospot “Krug” dosad dobio su i “Best Music Video” na Gothamite Film Festival, Indo-French International Film Festival, Rohip International Film Festival, Mokkho International Film Festival & Indie Cine Tube Awards; “Best Animation Music Video” na Rome Music Video Awards, “Honorable Mention” na Europe Music Video Awards i Varsity Film Expo i “Staff Pick” na 11th Around International Film Festival u Barceloni. Povodom toga naš Zoran Stajčić popričao je s Matejom Miloševom, čelistom koji je ujedno pokretač niza suradnji na hrvatskoj sceni.

Pogledajte intervju:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X