Max dolazi u Hrvatsku uz novu sezonu serije ‘House of the Dragon’

Od 21. svibnja Max će prvo biti dostupan u Srednjoistočnoj Europi, nordijskim zemljama i Iberijskom poluotoku, a ubrzo nakon toga slijedi lansiranje u Francuskoj, Poljskoj, i Nizozemskoj.

‘House of the Dragon’ (foto: Max)

Warner Bros. Discovery je objavio da će Max, njihova poboljšana streaming usluga, biti lansirana u prvim europskim zemljama 21. svibnja. Max okuplja nezaobilazni HBO Max program, Discoveryjeve zanimljive sadržaje iz stvarnog života i svu vrhunsku akciju s Eurosport premium pretplate kako bi stvorio potpuno iskustvo gledanja za cijelu obitelj s vodećim TV emisijama, novim i kultnim filmovima, nezaobilaznim sportskim događajima i vodećim TV mrežama u odabranim zemljama, na jednom odredištu, po prvi put.

Tako će 21. svibnja Max postati dostupan u Srednjoistočnoj Europi, nordijskim zemljama i na Iberijskom poluotoku. Potom, slijedi lansiranje u Poljskoj, Nizozemskoj, Francuskoj i Belgiji. Francuska i Belgija prve su nove zemlje u kojima je WBD pokrenuo streaming uslugu u više od dvije godine. Nakon toga, uz lansiranja u SAD-u u srpnju 2023 i u Latinskoj Americi i Karibima ranije ove godine, Max će biti dostupan u 25 država u Europi i ukupno 65 država i teritorija diljem svijeta.

Olimpijske igre (foto: Max)

Lansiranje Maxa u Europi bit će obilježeno povratkom dugo očekivane druge sezone originalne HBO serije „Zmajeva kuća” (House of the Dragon), čija će premijera biti 17. lipnja. Max će unijeti novo iskustvo streaminga u Europu s više od dvostruko većim brojem sadržaja nego što je trenutno dostupno na HBO Maxu. Ovo ljeto, Max će biti jedina platforma na kojoj će biti moguće pratiti Olimpijske igre u Parizu 2024 uživo, u cijelosti, u 25 država u Europi gdje će Max biti dostupan. Olimpijske igre u Parizu 2024. bit će uključene u sve planove pretplate, osiguravajući svim Max korisnicima potpuni pristup najvećem sportskom događaju na svijetu.

Max je jedinstven među pružateljima usluga streaminga zbog kombinacije svoje neusporedive raznolikosti i nove i poboljšane aplikacije s kultnim franšizama i moćnim korisničkim iskustvom. Pretplatnici će moći uživati u raznolikom i kvalitetnom zabavnom sadržaju uz Warner Bros. filmove poput „Barbie” (Barbie), „Aquaman i izgubljeno kraljevstvo” (Aquaman and The Lost Kingdom), te „Wonka” (Wonka), HBO Originale kao što su „The Last of Us“, „Bijeli lotos” (The White Lotus), „Euforija” (Euphoria), „Pravi detektiv: Zemlja tmine” (True Detective: Night Country), „Režim” (The Regime), „Simpatizer” (The Sympathizer), „Pehist – drugi dio” (The Jinx Part Two) i nadolazećom novom komedijom „The Franchise“.

The Penguin (foto: Max)

Na Max stiže nova ponuda Max Originala bazirana na popularnim filmskim likovima i franšizama Warner Bros. Picturesa, uključujući „Pingvin“ (The Penguin) i „Welcome to Derry“ (IT Stephena Kinga). U ponudi će biti i filmovi iz opsežne knjižnice WB-a, uključujući Harry Potter franšizu, „Matrix” (The Matrix), „Vitez tame” (The Dark Knight), „Joker“, „Gospodar prstenova” (The Lord of the Rings), kao i obožavateljima omiljene Discovery serije „90 dana do vjenčanja” (90 Day Fiancé), ,,Zlatna groznica” (Gold Rush) i „Renovator” (Fixer Upper).

Sport će obožavateljima nuditi opsežnu pokrivenost glavnih međunarodnih i europskih sportskih događaja, uključujući teniski Grand Slam kao što su Australian Open, Roland-Garros i US Open, tri velike biciklističke utrke – Giro d’Italia, La Vuelta a España i Tour de France, uz Tour de France Femmes, 24 sata Le Mansa i svaki značajan zimski sport na World Championshipu i World Cupu. (Prava za sportska događanja se razlikuju od zemlje do zemlje.)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X