MENT 2021. termin održavanja seli iz veljače u lipanj

Najcjenjeniji, ujedno i najvažniji regionalni showcase festival, ljubljanski MENT, po prvi put će zimsko okupljanje regionalne i europske klupske scene iz zimskog termina prebaciti u kasno proljeće.

MENT 2021.

“Novi datumi za sedmo izdanje festivala MENT Ljubljana su od 9. do 11. lipnja 2021. godine Nakon šest godina zatvorenih zimskih događaja, koje redovito posjećuje i snijeg, sedmi MENT kreće prema toplom vremenu. Ovog puta snijeg neće biti nazočan. Nadamo se”, stoji u službenom priopćenju MENT 2021.

Festival otkrivanja glazbe iz Europe i šireg inozemstva u 2021. održat će se prvenstveno na mjestima na otvorenom, s programom konferencije koji je ove godine ugostio 650 glazbenih profesionalaca iz više od 30 zemalja, a koji se, kao i obično, nalazi u Kinu Šiška. Direkcija najavljuje da će uskoro imati više informacija o lokacijama i ulaznicama.

Još jedna novost je da MENT 2021. ponovno otvara prijave. “Sve prethodno zaprimljene prijave ostaju važeće, a mi ćemo naravno preslušati i sve nove. Prijavu možete predati do 15. studenog 2020. Svi sadašnji i budući podnositelji zahtjeva bit će obaviješteni o svom (ne) odabiru”, stoji u priopćenju.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X