MENT 2021. termin održavanja seli iz veljače u lipanj

Najcjenjeniji, ujedno i najvažniji regionalni showcase festival, ljubljanski MENT, po prvi put će zimsko okupljanje regionalne i europske klupske scene iz zimskog termina prebaciti u kasno proljeće.

MENT 2021.

“Novi datumi za sedmo izdanje festivala MENT Ljubljana su od 9. do 11. lipnja 2021. godine Nakon šest godina zatvorenih zimskih događaja, koje redovito posjećuje i snijeg, sedmi MENT kreće prema toplom vremenu. Ovog puta snijeg neće biti nazočan. Nadamo se”, stoji u službenom priopćenju MENT 2021.

Festival otkrivanja glazbe iz Europe i šireg inozemstva u 2021. održat će se prvenstveno na mjestima na otvorenom, s programom konferencije koji je ove godine ugostio 650 glazbenih profesionalaca iz više od 30 zemalja, a koji se, kao i obično, nalazi u Kinu Šiška. Direkcija najavljuje da će uskoro imati više informacija o lokacijama i ulaznicama.

Još jedna novost je da MENT 2021. ponovno otvara prijave. “Sve prethodno zaprimljene prijave ostaju važeće, a mi ćemo naravno preslušati i sve nove. Prijavu možete predati do 15. studenog 2020. Svi sadašnji i budući podnositelji zahtjeva bit će obaviješteni o svom (ne) odabiru”, stoji u priopćenju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X