Mixed Up Mary snimili tulumski video spot za pjesmu ‘Moja bedra te pamte’

Uoči nastupa u zagrebačkom Vinylu, Mixed Up Mary objavili video za novi singl ‘Moja bedra te pamte’. Video je nastao uz pomoć tridesetak prijatelja benda, s kojima su napravili dobar tulum, a protagonisti spota su Ana Lovrenčić i Stanko Kovačić.

Mixed up Mary ‘Moja bedra te pamte’

Hvaljena pop noire skupina Mixed Up Mary predstavlja videospot za svoj drugi po redu singl sa zamijećenog albuma prvijenca „Umolomni“. Svoju vizualnu priču ovom prigodom dobiva pjesma „Moja bedra te pamte“, a u spotu se uz frontwoman Anu Lovrenčić u glavnoj ulozi pojavljuje i naš svestrani čelist Stanislav Kovačić.

Svaka pjesma na albumu „Umolomni“ nosi priču o rastancima, a tako je i s pjesmom „Moja bedra te pamte“, koja je odabrana kao novi singl s ovog hvaljenog prvijenca. O samoj pjesmi Ana kratko otkriva: „Protagonisti ove priče su se rastali užasno davno. Tako davno da su su se i fizički izmijenili, ali kemija, fizička privlačnost koju su osjetili dok samo stoje jedno kraj drugoga govori im da im se tijela još uvijek poznaju.“

Upravo tu priču prati i predstavljeni videospot, sniman na nekoliko različitih lokacija u Zagrebu i Velikoj Gorici, a zamišljen kao jedan dobar tulum dragih ljudi koji bi ionako zaružili u nekom klubu. U spotu se pojavljuje i čitav niz dragih prijatelja benda, među kojima su Ivan Laić, Ivan Grobenski, Ana Katulić, Franjo Janeš, Anita Pukanić, Petra Buterin…, kao i preostali članovi Mixed Up Mary skupine – gitarist Erol Zejnilović i klavijaturist Davor Zanoški, dok se Konrad Lovrenčić pojavljuje u incognito ulozi.

Video su snimali Nevio Smajić i Mario Borščak, a montažu je radio Konrad. Uređenje interijera zasluga je Irme Bašić, za make-up je brinula Iva Kovačević, dok se za Anin outfit pobrinula dizajnerica Paola Antičević.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X